FAQs

Veelgestelde vragen

Heb jij vragen? Je vindt jouw antwoord mogelijk hier.

Vertrouw daarbij op jouw gevoel. Jij kunt zelf alleen deze keuze maken.
Als je twijfelt, plan dan vrijblijvend een gratis kennismakingscall in. Dan bespreken we samen jouw hulpvraag en of ik je daarbij kan helpen. 

De sessies in mijn praktijk zijn er in ieder geval zo opgericht dat jij in een veilige omgeving, onder professionele begeleiding, ruimte kan geven aan jouw hulpvragen. Daarbij ben jij welkom met alles wat je tegenkomt en ervaart en voelt.

Ja! Een cadeaubon is een leuk en origineel cadeau die altijd goed is. Stuur een mailtje met jouw aanvraag voor de cadeaubon naar simone@studiovivendi.nl. Wist je dat je zelf het bedrag kan bepalen? Je kunt een hele behandeling cadeau doen of een gedeelte. Laat mij even weten of je de cadeaubon op komt halen of dat ik hem kan opsturen (en naar wie/welk adres). Bij verzending komen er €2,- verzendkosten bij.

Ja, ademcoaching en massagetherapie kan mogelijk worden vergoed. Dat hangt af van jouw zorgverzekering en jouw pakket. Je komt in aanmerking voor een gedeeltelijke vergoeding als jij verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen: massagetherapie of lichaamsgerichte psychotherapie. Kijk hiervoor op de website van jouw zorgverzekeraar.

Simone heeft de volgende diploma’s:
Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de HU
Massagetherapie bij Thai Dee  
Reiki 1 en 2
Ademcoach bij Holos
Medische Basiskennis bij Con Amore
Body Remembers Trauma Therapy & Trauma release Breathwork bij Inner Journey 

Iepke heeft de volgende diploma’s:
Docent bij de Pabo
Massagetherapie bij Thai Dee
Yin yoga docent 
Reiki 1 
Medische Basiskennis
Pilates docent in opleiding bij Just Body & mind (Woerden)

Van te voren ontvang je een online intakeformulier. Tijdens de eerste behandeling nemen we deze door, waarbij de focus ligt op jouw hulpvraag voor de behandeling.

Tijdens de behandeling lig je op een speciale en bijzonder aangename mat. Er wordt ontspannende, rustige muziek afgespeeld. Wij hebben voldoende dekens, kussens en oogkapjes om het jou zo comfortabel mogelijk te maken.

Onze begeleiding is professioneel, mild en veilig. Na afloop van de behandeling delen we kort jouw ervaring en geven wij jou een terugkoppeling. Wij vertellen je dan ook hoe veel behandelingen er nodig zijn om jou verder te helpen. Eventueel geven wij je oefeningen, adviezen of tips mee voor thuis mee. 

Dat hangt af van jouw hulpvraag en de behandeling, maar ook van de mate waarin je kwetsbaar opstelt en overgeeft. Onze begeleiding ervaren mensen vaak als warm, betrokkken en professioneel. Mensen voelen na afloop vaak meer ruimte in hun lichaam en gevoel, verlichting van emoties of spanningen, meer ademruimte en minder spanning.

Ja. Jouw gevoel van veiligheid en vertrouwen staan centraal in de behandelingen. Dit is voor ons het allerbelangrijkste. Onze begeleiding is liefdevol en stevig. 

Met een traject werk je diepgaand en effectief aan waar jij naar verlangt, aan wat jij nodig hebt!  Een traject is doelgericht, persoonlijk en helend. Je ontvangt van mij een  voorstel van jouw persoonlijk traject. Om zo gericht aan jouw thema’s of hulpvragen te werken.

 • Ernstige PTSS of trauma

 • Actief gebruik van recreatieve drugs

 • Glaucoom

 • Nieraandoeningen

 • Hoge bloeddruk

 • Chronische hyperventilatie

 • Hart- en vaatziekten, waaronder angina, eerdere hartaanval of beroerte

 • Diagnose van een aneurysma van welke aard dan ook

 • Ongecontroleerde schildklieraandoeningen

 • Diabetes (elk type)

 • Ernstige astma – voor lichte tot matige astma kunnen we dit bespreken, maar belangrijk is om je inhalator mee te brengen naar de sessie

 • Epilepsie

 • Voorgeschiedenis van epileptische aanvallen

 • Eerdere diagnose van bipolaire stoornis, schizofrenie of een andere psychiatrische aandoening

 • Ernstige psychosomatische aandoeningen

 • Recente chirurgie, hechtingen of verwondingen

 • Ziekenhuisopname voor een psychiatrische aandoening of emotionele crisis in de afgelopen 10 jaar

Maak een afspraak

Je kunt hier eenvoudig online je afspraak inplannen.

S. Vossen

Hypnotherapeut

De ademsessie met Simone heb ik als bijzonder ervaren. Door de persoonlijke, liefdevolle, begeleiding kwam er veel los. Hierdoor kon ik diep gaan, door blokkades heen en kwam ik tot mooie inzichten. Ik sta meer in mijn kracht.

C. Zwennis

Gepensioneerd

Ik heb bij Vivendi een aantal ademsessies gehad om te leren mijn emoties beter te uiten. Elke keer een fijne behandeling en steeds een bijzondere gewaarwording dat ik me makkelijker kon overgeven aan mijn gevoelens. Daar hielp ook Simone haar rustige uitstraling bij. Ik kan dit aanraden.