Het is mijn missie om jou te helpen stress en onverwerkte emoties los te laten, trauma te verwerken & zelfliefde toe te laten. Omdat jij die liefdevolle connectie met jezelf verdient. 

Hi, Simone hier!

Lichaamsgericht therapeut & ademcoach

Ik help mensen om oude pijnen en trauma te verwerken en zelfliefde te voelen. Ik ken dit pad, ik heb ‘m zelf bewandeld. Wij zijn dus reisgenoten. Al meer dan 10 jaar ben ik met zelfontwikkeling bezig. Het is voor mij een way of life. Ik deel mijn ervaringen en levenslessen graag met jou.

 

In mijn praktijk werk ik vanuit passie, hart, kennis en ziel om jou te helpen helen, je ontspannen te voelen en zelfliefde te voelen. Dit doe je zelf, maar je doet het niet alleen. Ik ben erkend massagetherapeut en ademcoach. Inmiddels heb ik 4+ jaar ervaring en heb ik in mijn praktijk meer dan 500 mensen begeleid. 

Deze drie pijlers zijn de basis in mijn sessies

Voelen

Vaak zijn we vanuit onze opvoeding niet gewend om te voelen of om over ons gevoel te praten. In een veilige setting op jouw tempo voelen wat er op een dieper niveau in jou leeft is ontzettend helend. Als je het kunt voelen, kun je het helen (Rumi). Over het probleem praten helpt, maar we kunnen een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt (Albert Einstein).

Bewustwording

In het voelen van diepere lagen in jezelf ontstaat inzicht. Je wordt je bewust van wat jij mag loslaten én wat er nodig is om je gelukkiger en vrijer te voelen. Dit inzicht helpt je om de gewenste verandering vol te houden in je dagelijks leven. Bewustwording is de eerste stap naar verandering.

Transformatie

Het voelen en bewust worden zorgt voor een transformatie in jou. Door te voelen kun je helen wat ooit onbewust is weggedrukt en dus op een dieper niveau niet is verwerkt. Door de inzichten die je opdoet zul je beter begrijpen waarom je doet wat je doet. Dat helpt je om in het dagelijks leven bewust andere keuzes kunnen maken.

L. de Jong

Coach

Bij sparza heb ik een traject van ademcoaching gevolgd. Onder leiding van Simone was er genoeg veiligheid om het ademen zijn werk te laten doen. Ik hoefde het niet te verwoorden; mijn lichaam nam het over en daarmee werd mijn hoofd eindelijk tot zwijgen gebracht. Ik heb nog nooit zo’n krachtige methode gezien om jonge en oude pijn op te ruimen en hoofd en hart weer te verbinden. Ik vond het heel bijzonder om te ervaren wat er gebeurt als je je ademhaling op deze manier inzet. Ademcoaching bij Sparza is echt een aanrader. Simone is zeer kundig, zeker van haar zaak en vindt niks gek. Hierdoor kon ik me ontspannen en me focussen op mijzelf.

N. Jansen

Consultant risk management

Ik kwam bij Simone vanwege rugklachten en vanaf de eerste sessie was er een vertrouwde en rustgevende sfeer, waardoor al heel snel ook mentale issues werden besproken. De ademcoaching sessies mij veel rust in lichaam en hoofd gebracht, nieuwe inzichten in mijzelf en veel positieve energie. De rust die Simone en haar praktijk uitstraalt en de manier waarop ze met je in gesprek gaat, is bijzonder en helend.

Mijn journey

Laat mij je meenemen in mijn verhaal

Hoe ben je zo op dit pad gekomen? Deze vraag wordt mij regelmatig gesteld.

Ik was niet opzoek naar een eigen praktijk. Ik ontmoette een dame en zij wist mij te vertellen dat ik een opleiding zou gaan volgen met handen en energie. Wow. Dit was nieuwe informatie voor mij. Op dat moment had ik mijn Social Work studie afgerond en was ik al een aantal jaren werkzaam in de ambulante en residentiële begeleiding. Ik was niet bepaald opzoek naar een nieuwe opleiding. Mijn nieuwsgierigheid nam het toch van mij over. Het kwam immers niet voor niets op mijn pad. 

Mijn reis begon met een drie jarige Hbo opleiding tot massagetherapeut. Al snel stroomde de klanten binnen en kreeg ik enthousiaste reacties. Op een gegeven moment voelde dat ik het tijd was om de sprong in het diepe te wagen. Ik zegde mijn baan op en opende mijn eigen praktijk, op een eigen locatie. 

Inmiddels werk ik een aantal jaar fulltime in mijn praktijk. Mijn collega Iepke is mij komen versterken. Een aanwinst! En ik heb mij verder ontwikkeld en geschoold. Het bleef niet bij massagetherapie. Ik ben gefasinceerd in de kracht van de adem en innerlijk kind werk. Als je beseft dat de eerste 7 jaar bepalend zijn voor je latere leven, dan pak je dat toch aan met therapie en coaching?

Er volgde nog een een opleiding tot ademcoach. Ook heb ik Medische Basiskennis gevolgd, reiki 1 en 2 en wat andere bij- en nascholingen. Ik ben erkend medisch beroepsoefenaar met een AGB code.

Inmiddels heb ik 4+ jaar ervaring in het lichaamsgericht helpen van mensen en heb ik vele mensen mogen ontmoeten.

Het is mijn missie om mensen te helpen zelfliefde te voelen, te ontspannen en te helen. 

High-performing women designed to get you Real Results in all areas of your life.