W. Sonnevelt

Voordat ik bij Vivendi kwam had ik al verschillende soorten therapie gehad. Vooral gericht op praten en creatief bezig zijn en herkennen van emoties.

Bij Simone word ik uitgenodigd om uit mijn hoofd te komen en mijn lichaam te laten spreken. Mijn lichaam blijkt een opslagplaats te zijn van emoties en trauma's waar mijn hoofd geen woorden of beelden (meer) voor heeft. Ik kon daardoor letterlijk bijna niet meer ademen.

Onder deskundige, rustige en lieve begeleiding van Simone kan ik stukje voor stukje die oude emoties opruimen en er ruimte aan geven. Zodoende kan ik weer vrij ademen en wordt mijn lichaam gezonder.

A. van der Neut

Ik wist niet dat mijn nek zo heerlijk los kon voelen", was mijn eerste reactie na een ontspanningsmassage van Iepke. Inmiddels drie keer geweest. Zo fijn!

Iepke masseert met liefde en toewijding, voelt soms nog beter aan dan ikzelf welke plekken wat extra aandacht nodig hebben. Ze gebruikt verschillende technieken en weet me daardoor steeds te verrassen. Maar altijd even heerlijk en ontspannen!

D. Dingemans

IT´er

De release sessies bij Simone hebben mij geholpen om trauma te verwerken. Ik heb een donkere wolk van oud zeer boven mijn hartstreek aan mogen kijken en dit om mogen zetten naar positieve energie (letterlijk). De jarenlange onzekerheid heeft plaatsgemaakt voor zelfliefde en rust. Dankzij de release sessies heb ik geleerd om te handelen vanuit liefde i.p.v. het 'moeten' van mijzelf of anderen. Ik kan meer ontspannen en genieten van de kleine dingen in het leven.

S. van Zanten

Begeleider in de zorg

Vanaf januari 2022 heb ik een aantal maal bij Iepke een yoga ontspanningsmassage mogen beleven. Bij Iepke ervaar ik de massage ook als zeer ontspannend. Ze is professioneel en heeft een goede techniek. Er wordt naar mijn lichamelijke klacht een behandeling op aangepast. Als onderhoud boek ik nu regelmatig een ontspanningsmassage bij Iepke en merk ik dat mijn lichaam hier erg goed op reageert.

J. van Well

Autisme coach

Zowel de ademtherapie sessies als de massages bij Simone geven mij precies wat ik nodig heb in mijn rouwverwerkingsproces na het plotselinge overlijden van mijn moeder. Simone weet altijd tot de kern te komen en laat me bij mijn verdriet komen. Zowel door de gesprekjes vooraf als tijdens de sessies. Door haar kalmte, vertrouwen en toewijding voel ik me veilig en kan ik voelen wat er op dat moment zich aandient. Simone voelt precies waar de blokkades in mijn lijf zitten en zorgt ervoor dat ik ontspannen en verlicht de deur uit ga.

Marianne

I.v.m. verschillende overspannen factoren was ik dringend op zoek naar een manier om mijzelf te (leren) ontspannen. Toevallig (of niet?) kwam ik een visitekaartje tegen van Vivendi en heb toen een Thaise Yoga Ontspanning Massage geboekt. Het was even wennen, omdat deze massage heel anders was dan de massages die ik tot nu toe kende. Maar het resultaat was zoals gewenst, ik merkte dat ik er echt van ontspande. Daarna heb ik nog een aantal van deze massages én een aantal klantgerichte massages mogen ontvangen. Hierdoor ervaar ik nu veel meer rust in mijn hoofd en lijf, waardoor ik nu ook veel beter met (over)spanning kan omgaan en veel beter aanvoel waar mijn lichaam wel en geen behoefte aan heeft.

M. de Rooij

Category manager

Wat is het fijn en bijzonder om door een ademcoachingstraject te ervaren wat het loslaten van verdriet en angst voor positief effect heeft op je lichaam. De kundige en rustige begeleiding van Simone heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf echt heb kunnen openstellen voor het verwerken van trauma. Ik pas de tips die Simone mij gaf nog dagelijks toe, ik ben er heel blij mee.

N. Jansen

Consultant risk management

De ademcoaching sessies hebben mij veel rust in lichaam en hoofd gebracht, nieuwe inzichten in mijzelf en veel positieve energie. De rust die Simone en haar praktijk uitstraalt en de manier waarop ze met je in gesprek gaat, is bijzonder en helend. Naast dingen uit het verleden die ik nu een betere plek heb kunnen geven en Simone haar belangrijkste constatering voor mij: "het zelf allemaal 'moeten' doen ", heb ik nu (pas) de ruimte gevonden om mezelf beter uit te vinden en te zijn.

R. Kreunig

IT´er

Sinds eind oktober 2022 kom ik graag naar Sparza voor een maandelijkse ontspanningsmassage. Iepke is erg vriendelijk en heeft verstand van wat zij doet. Ook de weken tussen de massages blijf je het ontspannen gevoel vasthouden. Zeker een aanrader dus!

K. Hoogveldt

Back office manager

Twee jaar geleden is ons zoontje geboren. Mijn zwangerschap ging goed en ik wist niet wat me te wachten stond dus waar moest ik spanning voor hebben? Nu is het totaal anders. Druk met ons zoontje, op het werk en ook spanning en angst voor de bevalling. Hoe ga ik dit onder controle krijgen? Toen kwam ik bij Simone. Zij luisterde naar mijn wensen en gaf mij die rust in de massage. Even terug naar mezelf. Mijn ademhaling onder controle krijgen en mijn lichaam laten ontspannen. De rust die Simone uitstraalt en de hele sfeer van de zwangerschapsmassage neem ik met me mee in wat me te wachten staat tijdens de bevalling.

L. de Jong

Coach

Na een lang huwelijk en pittige scheiding kon ik wel wat hulp gebruiken. Mijn hoofd analyseerde feilloos wat er scheelde en rationaliseerde mijn verlies maar daarmee deed ik mijn gevoelige kant tekort. Bij Sparza heb ik een traject van ademcoaching gevolgd. Onder leiding van Simone was er genoeg veiligheid om het ademen zijn werk te laten doen. Ik hoefde het niet te verwoorden; mijn lichaam nam het over en daarmee werd mijn hoofd eindelijk tot zwijgen gebracht. Ik heb nog nooit zo’n krachtige methode gezien om jonge en oude pijn op te ruimen en hoofd en hart weer te verbinden. Ik vond het heel bijzonder om te ervaren wat er gebeurt als je je ademhaling op deze manier inzet. Ademcoaching bij Sparza is echt een aanrader. Simone is zeer kundig, zeker van haar zaak en vindt niks gek. Hierdoor kon ik me ontspannen en me focussen op mijzelf.

H. Aalders

Vandaag mocht ik voor de derde keer bij Iepke op de mat komen liggen, die in alle rust aandacht besteedt aan een massage die ik niet-traditioneel zou noemen, met drukpunten, strijkingen en stretches die soepel maken. Ik vind het erg fijn! Sfeervolle massageruimte in een mooi pand, parkeren voor de deur.

Koen Schoonus

Ingenieur

Vakmanschap, rust en aandacht. Dat zijn de kernwoorden die bij me opkomen als ik terug denk aan de therapeutische massage die ik van Simone heb mogen ontvangen. Vanaf het moment van ontvangst straalde Simone zo’n rust en vertrouwen uit, dat ik me als vanzelfsprekend over kon geven. Wat volgde was een uur in een meditatieve sfeer waarin Simone intuïtief aanvoelde wat ik nodig had om in een hele diepe ontspanning terecht te komen. Ik ben een groot liefhebber van massages en heb er veel mogen ontvangen, maar anders dan bij veel andere massages is het effect van Simone’s Thaise yoga massage, zowel geestelijk als lichamelijk, nog de rest van de dag heel voelbaar. Wat een heerlijke diepe ontspanning en wat een talent van Simone om dit te laten ontstaan. Ik ga zeker terug en raad iedereen aan om ook kennis te maken met deze Thaise yoga ontspanningsmassages, maar vooral met de manier waarop Simone ze uitvoert. Doen, dit is een heel mooi cadeau aan jezelf!

Coby Zwennis

Pensionado

Bij Simone een aantal ademsessies gehad om te leren mijn emoties beter te uiten. Elke keer een fijne behandeling en steeds een bijzondere gewaarwording dat ik me makkelijker kon overgeven aan mijn gevoelens. Daar hielp ook haar rustige uitstraling bij. Echt een aanrader als je een blokkade in je lichaam hebt.

UITSTEKEND
87 recensies op
sil smit
sil smit
13/01/2023
Hele prettige massage. Voelde me direct op mijn gemak. Laat mezelf als fysiotherapeut niet vaak masseren omdat ik er altijd een eigen idee bij heb. Dat kan ik hier helemaal loslaten. Ga zo door!
Daniëlle ten Hagen
Daniëlle ten Hagen
04/01/2023
Ben helemaal tot rust gekomen bij Iepke. Heb een heerlijke massage ontvangen waarbij ik het vooral heel fijn vond dat ze rustig vanaf de voeten, benen en vervolgens de armen toe werkte richting mijn buik. Mijn buik is de laatste tijd nogal een ding. Heb regelmatig buikpijn en verder zit ik überhaupt vaak meer hoger (richting hoofd) dan lager in mijn lijf. Iepke voelde dit intuïtief aan. Ze voelde veel energie, warmte rond mijn hart en minder in buikgebied. Tijdens de massage legde ze o.a. haar hand een tijdje op dit gebied en vervolgens verbond ze mijn hart en mijn buikgebied door wederom handoplegging. Zo eenvoudig, maar zo effectief! Voelde het helemaal warm worden en zakte weg in een diepe ontspanning. Dit rustgevende effect werkte nog door na de sessie; voelde me meer ontspannen en helderder. Iepke, bedankt!
Simone de Boggende | Huid bij Simone
Simone de Boggende | Huid bij Simone
27/12/2022
Ik kom met veel plezier iedere 5 weken. De ervaring die ik ervaar tijdens een massage van Simone gun ik iedereen. Zij weet een fijne, ontspannen omgeving te creëren en zorgt er steeds weer voor dat ik veel 'losser' de deur uit ga. Ik kan het iedereen aanbevelen!
Richella Kreuning
Richella Kreuning
19/12/2022
Sinds eind oktober kom ik graag naar Sparza voor een maandelijkse ontspanningsmassage. Iepke is erg vriendelijk en heeft verstand van wat zij doet. Ook de weken tussen de massages blijf je het ontspannen gevoel vasthouden. Zeker een aanrader dus!
Annette Van Der Neut
Annette Van Der Neut
19/12/2022
"Ik wist niet dat mijn nek zo heerlijk los kon voelen", was mijn eerste reactie na een ontspanningsmassage van Iepke. Inmiddels drie keer geweest. Zo fijn! Ze masseert met liefde en toewijding, voelt soms nog beter aan dan ikzelf welke plekken wat extra aandacht nodig hebben. Ze gebruikt verschillende technieken en weet me daardoor steeds te verrassen. Maar altijd even heerlijk en ontspannen!
Sigrid Uijterwaal
Sigrid Uijterwaal
03/12/2022
Een massage van Iepke is heel fijn. Ze verstaat haar vak goed en ze is een lief mens.
Suus ok
Suus ok
30/10/2022
De Thaise ontspanningsmassage van Iepke was vanaf het eerste tot het laatste moment heerlijk om te mogen ontvangen. Wat een fijne persoonlijkheid, ik voelde me gelijk op mijn gemak en vertrouwd bij haar. Zeker voor herhaling vatbaar.
Renske Vink
Renske Vink
14/09/2022
Een heerlijk cadeau aan mezelf!