Cadeaubon massage

Een massage is een dankbaar cadeau, want wie wil er nu niet een me-time moment hebben, met tijd voor jezelf en waarin je écht tot rust kan komen? 

Want dat is wat een massage bij ons brengt: loslaten, diepe ontspanning en minder spanning in het lichaam.

Je kunt bij ons een cadeaubon voor een behandeling naar keuze boeken. Ontspanningsmassage, Thaise olie massage of zwangerschapsmassage, het is allemaal mogelijk.

Locatie: Woerden.

Waarom een cadeaubon voor een massage bij ons altijd goed is 

 • De locatie is TOP
  Geen zolderkamer, maar een professionele, modern ingerichte praktijk in een gezondheidscentrum in Woerden
 • De praktijk ligt centraal gelegen en goed bereikbaar, dichtbij de A12 en het station
 • Wij zijn goed opgeleid als Nederlandse massagetherapeuten
 • Professionaliteit staat bij ons zeer hoog in het vaandel
 • Alle massages zijn maatwerk
 • Tijdens de massage is onze volle aandacht bij de klant
 • De meeste mensen geven aan de massages erg fijn te vinden en komen maandelijks terug
ademwerk

Onze massages bestaan uit een unieke combinatie van strekkingen en speciale drukpunten op het lichaam. 

Door de strekkingen worden niet alleen de spieren behandeld, maar ook omliggend bindweefsel, gewrichten, botten en de energiebanen.

Hierdoor verbetert de doorbloeding en nemen klachten zoals stijfheid, hoofdpijn en rugpijn af.

Mensen geven vaak aan de massages als bijzonder en prettig te ervaren. 

 

 

Ook als jouw dierbare een moeilijke periode doormaakt, is een cadeaubon een goed idee. Je kunt ook een cadeaubon bestellen voor een stress release of ademsessie. Dat ontlaadt lichamelijke en emotionele spanningen en lucht vaak op!

Cadeaubon zwangerschapsmassage

Onze zwangerschapsmassage cadeaubon wordt vaak aangeraden door klanten. De nadruk van onze zwangerschapsmassage ligt op de ontspanning voor de vrouw en het kindje. Het is een volkomen veilige en verantwoorde massage die vooral in zijligging wordt gegeven op een comfortabele en speciale massagemat. En dat gewoon over de kleding heen. 

Omdat jouw dierbare het verdient

stress coaching

En nu voor jou zelf. Wij bieden ook coaching, ademwerk, en een 1:1 traject aan om patronen zoals pleasen en jezelf aanpassen te doorbreken, minder vanuit je hoofd te leven, angsten los te laten en meer te gaan leven vanuit vertrouwen en (zelf)liefde.

De ervaringen met massages bij studio Vivendi

Susan

De zwangerschapsmassage bij Iepke was vanaf het eerste tot het laatste moment heerlijk om te mogen ontvangen. Wat een fijne persoonlijkheid, ik voelde me gelijk op mijn gemak en vertrouwd bij haar. Zeker voor herhaling vatbaar.

Anneke van der Neut

"Ik wist niet dat mijn nek zo heerlijk los kon voelen", was mijn eerste reactie na een ontspanningsmassage bij Iepke. Inmiddels drie keer geweest. Zo fijn! Ze masseert met liefde en toewijding, voelt soms nog beter aan dan ikzelf welke plekken wat extra aandacht nodig hebben. Ze gebruikt verschillende technieken en weet me daardoor steeds te verrassen. Maar altijd even heerlijk en ontspannen!

M. Zwang

In december 2020 was ik voor het eerst voor een behandeling bij Simone. Al jaren last van mijn schouder, geen fysio die mij kon helpen. Na de heerlijke en stevige massage heb ik een aantal maanden geen/weinig last gehad. Simone heeft niet alleen mijn schouder, maar mijn hele lijf behandeld. Inmiddels kom ik al drie jaar maandelijks vanuit Dordrecht naar Woerden voor een behandeling. Een absolute aanrader voor lichaam en geest.

Koen Schoonus

Vakmanschap, rust en aandacht. Dat zijn de kernwoorden die bij me opkomen als ik terug denk aan de Thaise yoga ontspanningsmassage die ik bij Vivendi heb mogen ontvangen. Ik ben een groot liefhebber van massages en heb er veel mogen ontvangen, maar anders dan bij veel andere massages is het effect van Simone’s Thaise yoga massage, zowel geestelijk als lichamelijk, nog de rest van de dag heel voelbaar. Wat een heerlijke diepe ontspanning. Ik ga zeker terug en raad iedereen aan om ook kennis te maken met deze Thaise yoga ontspanningsmassage bij Vivendi. Doen, dit is een heel mooi cadeau aan jezelf!

Vraag hier eenvoudig een cadeaubon voor een massage aan

Wist je dat je zelf het bedrag kunt bepalen? Je kunt een hele behandeling cadeau doen of een gedeelte daarvan. Vul bij je aanvraag in:

 • Of jij de cadeaubon komt ophalen of dat wij hem kunnen opsturen.
 • Voor wie is de cadeaubon en bij verzending naar wie/welk adres).

Bij verzending komen er €2,- verzendkosten bij.

  FAQs

  Veelgestelde vragen over een cadeaubon massage

  Heb jij vragen? Je vindt jouw antwoord mogelijk hier.

  Een massage is niet geschikt als je recent een operatie hebt ondergaan.

  Zwangerschapsmassage:
  Vanaf 12 weken zwangerschap ben je welkom voor een massage. Bij complicaties raden wij je aan van te voren te overleggen met de verloskundige of gynaecoloog.

  Wij bieden ook coaching, ademwerk en stress release in een 1:1 traject op maat of een losse sessie. Om angsten, perfectionisme, controle en patronen zoals pleasen en jezelf aanpassen aan te pakken combineren wij coaching met lichaamswerk zoals stress release en ademsessies. Lees hier meer over een coachingtraject.

  Heleen Aalders

  Vandaag mocht ik voor de derde keer bij Iepke op de mat komen liggen, die in alle rust aandacht besteedt aan een massage die ik niet-traditioneel zou noemen, met drukpunten, strijkingen en stretches die soepel maken. Heel fijn! Sfeervolle massageruimte in een mooi pand, parkeren voor de deur.

  M. van Boxsem

  De stress release sessies bij Simone zijn precies wat ik nodig had. Een lichamelijke manier om bij mijn emoties te geraken en deze toe te kunnen laten. Praten en yoga of hardlopen leveren geen ontspanning op zoals deze sessies dat doen. Het is een reis met en door jezelf die goed doet, blijvend goed doet. Bedankt Simone.

  Vraag hier je cadeaubon massage aan