AANVRAGEN, CADEAUBONNEN, SAMENWERKINGEN

Neem contact met ons op

Heb je vragen? Twijfel je nog?  

Neem gewoon eens vrijblijvend contact met me op. Vraag een kennismakingscall aan.

Hopelijk spreken we elkaar snel!

PS. Je kunt bij mij ook een cadeaubon bestellen. Origineel, leuk en altijd goed! 

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Klik dit vinkje aan
Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.
FAQs

Veelgestelde vragen over Studio Vivendi

Heb jij vragen? Het antwoord staat hier mogelijk tussen. 

Ja! Een cadeaubon is een leuk en origineel cadeau die altijd goed is. Vul het contactformulier in met jouw aanvraag. Wist je dat je zelf het bedrag kan bepalen? Je kunt een hele behandeling cadeau of een gedeelte cadeau doen. Vul bij de aanvraag in of je de cadeaubon op komt halen of dat hij opgestuurd moet worden (en naar wie/welk adres). Bij verzending komen er €2,- verzendkosten bij.

Volg daarin je gevoel. Twijfel je? Vul dan even het contactformulier in, dan neem ik contact met je op. Dan bespreken wij vrijblijvend jouw situatie. 

Vertrouw daarbij op jouw gevoel. Jij kunt zelf alleen deze keuze maken.
Als je twijfelt, neem dan contact met mij op via simone@studiovivendi.nl. Dan kijken we samen wat Iepke of ik voor jou kunnen betekenen.

Ieder van ons heeft zijn specialisatie. De behandelingen bij mij en Iepke zijn er in ieder geval zo opgericht dat wij ons volledig inzetten om jou verder te helpen. Tijdens de behandeling hebben wij dan ook onze volledige aandacht bij jou.

Als we denken dat jij iets anders nodig hebt, dan zijn wij hier ook eerlijk over. 

Ja! Het Vivendi therapie traject is een persoonlijk, diepgaand traject afgestemd op wat jij nodig hebt. Niet iedere techniek of methode is voor iedereen van toepassing. Ik pas mijn werkwijze aan op jouw persoonlijke behoefte, lichamelijke en mentale conditie en adempatroon. Het is dan ook doelgerichter en persoonlijk(er) dan een losse sessie.

Het traject bestaat uit:

  • Een vrijblijvende kennismakingscall om te horen wat je hulpvraag is en of ik je daarbij kan helpen. Daarbij onderzoek ik ook of er een wederzijdse klik is, gezien de kwetsbaarheid en intensiteit van dit traject
  • Een uitgebreide intake en kennismakingssessie van 90 minuten
  • En voorstel van jouw persoonlijke traject met daarin een persoonlijk voorstel 
  • 9 of 12 fysieke sessies van 90 minuten.
  • Een combinatie van ademwerk, Body Remembers Trauma Therapy®, evt. massagetherapie of ander lichaamsgerichte technieken
  • Oefeningen en tips ter ondersteuning van jouw proces thuis
  • 24/7 tussentijdse ondersteuning per e-mail of Whatsapp.

De investering voor jou is  €1495,- (9 sessies) of €1995,- (12 sessies).

Voel jij een ‘JA’, maar is het aantal sessies of de prijs voor jou niet haalbaar, neem dan even contact met mij op. Ook dat is maatwerk.

Je kunt aan je werkgever vragen of zij willen bijdragen in de kosten van dit traject voor jou, omdat zij er ook bij gebaat zijn dat jij je goed voelt!

Het is mogelijk om in termijnen te betalen.