Reviews en ervaringen met onze 1 op 1 sessies en persoonlijke trajecten

Ik vond het weer een hele fijne sessie. Het zet echt dingen in beweging merk ik. Zo'n opstelling zorgt echt voor een verschuiving, in hoe ik mijn ex meer kan loslaten, en mijn kinderen als ze bij hem zijn. Ik voel me wat milder, ook naar mijn moeder. Het voelt zo steunend om mijn vader en moeder achter mij te plaatsen. Dank voor alles tot zover!
Merel van Doesum
1:1 traject ademwerk, trauma release
en opstellingen
De stress release sessies bij Simone zijn precies wat ik nodig had. Een lichamelijke manier om bij mijn emoties te geraken en deze toe te kunnen laten. Praten en yoga of hardlopen leveren geen ontspanning op zoal deze sessies dat doen. Het is een reis met en door jezelf die goed doet, blijvend goed doet. Bedankt Simone
Marielle Boxsem
1:1 traject trauma release sessies
Iepke is een hele lieve vrouw die met veel toewijding en aandacht de massages verzorgd. Een heerlijke omgeving waarin je volledig ontspannen naar huis gaat.
client
Malou Hagoort
Ontspannings- en zwangerschapsmassages
Ik denk vaak terug aan onze sessies en gebruik de techniek, die ik bij jou heb geleerd, vaak om spanning te verminderen. Er is veel gebeurd sinds onze laatste sessie en ik denk dat ik door de sessies beslissingen heb genomen, die ik anders niet genomen zou hebben! Het heeft dus nog steeds invloed op mij. Vele malen dank.a
Marieke van Wijk
1:1 traject trauma release en ademwerk
Ik wist niet dat mijn nek zo heerlijk los kon voelen", was mijn eerste reactie na een ontspanningsmassage van Iepke. Inmiddels drie keer geweest. Zo fijn! Iepke masseert met liefde en toewijding, voelt soms nog beter aan dan ikzelf welke plekken wat extra aandacht nodig hebben. Ze gebruikt verschillende technieken en weet me daardoor steeds te verrassen. Maar altijd even heerlijk en ontspannen!.
client
Anneke van der Neut
Ontspanningsmassages
De release sessies bij Simone hebben mij geholpen om trauma te verwerken. Ik heb een donkere wolk van oud zeer boven mijn hartstreek aan mogen kijken en dit om mogen zetten naar positieve energie (letterlijk). De jarenlange onzekerheid heeft plaatsgemaakt voor zelfliefde en rust. Dankzij de release sessies heb ik geleerd om te handelen vanuit liefde i.p.v. het 'moeten' van mijzelf of anderen. Ik kan meer ontspannen en genieten van de kleine dingen in het leven.
client
Dimitri Dingemans
1:1 traject trauma release en ademwerk
Voordat ik bij Vivendi kwam had ik al verschillende soorten therapie gehad. Vooral gericht op praten en creatief bezig zijn en herkennen van emoties.

Bij Simone word ik uitgenodigd om uit mijn hoofd te komen en mijn lichaam te laten spreken. Mijn lichaam blijkt een opslagplaats te zijn van emoties en trauma's waar mijn hoofd geen woorden of beelden (meer) voor heeft. Ik kon daardoor letterlijk bijna niet meer ademen.

Onder deskundige, rustige en lieve begeleiding van Simone kan ik stukje voor stukje die oude emoties opruimen en er ruimte aan geven. Zodoende kan ik weer vrij ademen en wordt mijn lichaam gezonder.

Tara van der Zon
1:1 traject trauma release, ademwerk
en opstellingen

De sessies bij Simone geven mij precies wat ik nodig heb in mijn rouwverwerkingsproces na het plotselinge overlijden van mijn moeder. Simone weet altijd tot de kern te komen en laat me bij mijn verdriet komen. Zowel door de gesprekjes vooraf als tijdens de sessies. Door haar kalmte, vertrouwen en toewijding voel ik me veilig en kan ik voelen wat er op dat moment zich aandient. Simone voelt precies waar de blokkades in mijn lijf zitten en zorgt ervoor dat ik ontspannen en verlicht de deur uit ga.

Jolinde van der well
1:1 traject ademwerk

Boek een sessie en ervaar het zelf

De ademcoaching sessies hebben mij veel rust in lichaam en hoofd gebracht, nieuwe inzichten in mijzelf en veel positieve energie. De rust die Simone en haar praktijk uitstraalt en de manier waarop ze met je in gesprek gaat, is bijzonder en helend. Naast dingen uit het verleden die ik nu een betere plek heb kunnen geven en Simone haar belangrijkste constatering voor mij: "het zelf allemaal 'moeten' doen ", heb ik nu (pas) de ruimte gevonden om mezelf beter uit te vinden en te zijn.
Niels Jansen
1:1 traject trauma release en ademwerk
Hele prettige massage. Voelde me direct op mijn gemak. Laat mezelf als fysiotherapeut niet vaak masseren omdat ik er altijd een eigen idee bij heb. Dat kan ik hier helemaal loslaten. Ga zo door!
Sil Smit
Massagetherapie

Persoonlijk traject

Lees hier meer over een persoonlijk traject met ademwerk, lichaamswerk en opstellingen. Met een persoonlijk traject begeleid ik je via verschillende invalshoeken met de door jouw ingebrachte hulpvragen. De resultaten? Positieve veranderingen in jezelf, je relaties en je leven.
simone burggraaf

Laten we kennismaken

Neem vrijblijvend en kosteloos contact met mij op om kennis te maken. Plan je afspraak via de online agenda.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Klik dit vinkje aan
Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.