OVER SIMONE

Hi, ik ben Simone Burggraaf

Ik bied ademcoaching, lichaamsgerichte therapie sessies en opstellingen in mijn praktijk in Woerden.

Van overleven naar LEVEN, daar staat VIVENDI voor. Vivendi komt uit het Latijn en betekent ‘van leven’.  

Met 1:1 sessies in persoonlijke trajecten help ik vrouwen om zich veilig te voelen in zichzelf, hun innerlijke kracht te versterken en trauma’s van zichzelf en (voor)ouders te helen.

In de trajecten die ik aanbied geef ik mijn volledige commitment en aandacht. Al mijn creativiteit kan ik daar in kwijt. Iedere sessie is dan ook anders.

De combinatie van lichaamsgerichte trauma release sessies, ademwerk, opstellingen en innerlijk werk vind ik juist zo mooi. Door het werken op verschillende niveaus pellen mensen steeds een laag in zichzelf af, om uit te komen bij hun kern.

De sessies zorgen ervoor dat mensen innerlijk in beweging komen. Het is als een rimpeleffect die nog lang doorwerkt. 

simone burggraaf

“Het is mijn missie om vrouwen te helpen hun innerlijke kracht, veiligheid in zichzelf en zelfvertrouwen te versterken. 

ademwerk
Ik kom zelf ergens vandaan.
Zelf liep ik een aantal jaar geleden aan tegen het feit dat ik veel in mijn hoofd leefde, vaak spanning had in mijn lichaam en ik altijd mijn best deed om een ander tevreden te houden.
 
Wat ik toen niet wist, was dat ik nog steeds opzoek was naar veiligheid en erkenning buiten mijzelf. 

In mij was nog steeds een klein meisje aanwezig dat zich onveilig voelde en gezien wilde worden. 

Dat uitte zich in lichamelijke klachten en piekeren, omdat mijn autonome zenuwstelsel niet op standje ‘veilig’ stond, maar op standje ‘aan en alert’.

Toen ben ik mij gaan verdiepen in Codependentie, Lichaamswerk en Ademwerk. 

Lichaamsgericht werk bleek voor mij de ontbrekende sleutel in mijn proces.

Vanuit mijn persoonlijke ervaring zet ik mij nu in om mensen te helpen in hun groei en verwerkingsproces.
 
Je bent van harte welkom om vrijblijvend eens kennis te maken met mij.
Diploma's en certificaten

Persoonlijk traject met ademwerk, lichaamswerk en opstellingen

Lees hier meer over een persoonlijk traject met breathwork, lichaamswerk en opstellingen. Een traject is allesomvattend, diepgaand en wordt vaak als bijzonder ervaren. Dit unieke en op jou afgestemde traject helpt je om niet helpende patronen te doorbreken, de innerlijke verbinding met jezelf te versterken, jezelf te verbinden met je lichaam, controle en perfectionisme los te laten en te gaan leven vanuit flow en ontspanning.
breathwork movement
simone burggraaf

Deze woorden geven mensen aan hun ervaringen met de sessies bij mij

Als jij bij mij komt
De basispijlers

Dit is wat jij van mij mag verwachten

Veiligheid

De sessies in mijn praktijk zijn er zo op gericht dat jij in een veilige omgeving ruimte kunt geven aan je hulpvragen. Veiligheid staat daarbij op nummer 1. Veiligheid is immers een voorwaarde om te kunnen helen. Zonder veiligheid, geen verwerking.

Professionaliteit

Je kan van mij een professionele houding verwachten. Ik bied een stevige bedding waar je veilig kunt zijn in jouw kwetsbaarheid. Daarbij zal ik jou spiegelen.

Niet gericht op praten, maar op voelen

Je hoeft bij mij in een sessie niet per se jouw trauma’s of pijnpunten te delen. Dat zijn kwetsbare thema’s en heb je vast al vaker verteld. Ik ga liever met jou lichaamsgericht aan de slag!

L. de Jong

Bij Sparza heb ik een traject van ademcoaching gevolgd. Onder leiding van Simone was er genoeg veiligheid om het ademen zijn werk te laten doen. Ik hoefde het niet te verwoorden; mijn lichaam nam het over en daarmee werd mijn hoofd eindelijk tot zwijgen gebracht. Ik heb nog nooit zo’n krachtige methode gezien om jonge en oude pijn op te ruimen en hoofd en hart weer te verbinden. Ik vond het heel bijzonder om te ervaren wat er gebeurt als je je ademhaling op deze manier inzet. Ademcoaching bij Sparza is echt een aanrader. Simone is zeer kundig, zeker van haar zaak en vindt niks gek. Hierdoor kon ik me ontspannen en me focussen op mijzelf.

N. Jansen

Ik kwam bij Simone vanwege rugklachten en vanaf de eerste sessie was er een vertrouwde en rustgevende sfeer, waardoor al heel snel ook mentale issues werden besproken. De ademcoaching sessies mij veel rust in lichaam en hoofd gebracht, nieuwe inzichten in mijzelf en veel positieve energie. De rust die Simone en haar praktijk uitstraalt en de manier waarop ze met je in gesprek gaat, is bijzonder en helend.

ademwerk
Dit is waar ik voor sta