Ik ben professional en ervaringsdeskundige op het gebied van veiligheid en rust in jezelf leren ervaren. Ik help mensen opgeslagen spanning, stress, vastzittende emoties en trauma te ontladen en duurzaam te verwerken. Alles wat we meemaken en niet verwerken, slaan we op in het lichaam en het onderbewustzijn. Dit kan zich op den duur manifesteren als lichamelijke of mentale klachten, weet ik uit ervaring

Het is mijn missie mensen te helpen om weer hun onbevangen en vrije zelf te zijn.

OVER SIMONE

Hi, ik ben Simone Burggraaf

Als je bereid bent om het werk te doen en te bouwen aan jezelf, dan zijn er geen grenzen aan wie je kunt worden. 

Ik kan hier een luchtig verhaaltje tikken over hoe ik mijn praktijk ben gestart, de hoeveelheid ervaring die ik heb en wat mijn expertises zijn, maar dan ga ik voorbij aan de periode die hiertoe heeft geleid. 

Lange tijd heb ik in de knoop gezeten met mijzelf. Ik had een relatie met iemand die helemaal niet bij mij paste en ook mijn baan was een schril contract met wat ik als kind voor ogen had. Ik leefde een leven die niet de mijne was. De 9 tot 5 baan, de intensieve caseload in relatief weinig uren en de dagen die iedere dag hetzelfde waren: het trok mijn energie helemaal leeg.  Wat wilde ik dan? Ik had werkelijk geen idee.

Een stuurloos kompas geeft geen richting aan. Zo was dat ook bij mij. Ik wist niet wat ik wilde en wat er echt bij mij paste, omdat ik niet verbinding stond met mijzelf. Ik vluchtte weg in liefde en werk omdat ik niet wilde voelen en mijn innerlijke leegte wilde ontwijken. Daardoor nam ik allerlei rollen en maskers aan en wist ik op een gegeven moment zelf niet meer wie ik nu echt was. Onder die maskers zat een diepgeworteld gevoel van niet goed genoeg zijn. 
Ik was constant opzoek naar bevestiging van anderen. En mijn bewijsdrang was enorm. Allemaal beschermingsmechanismen om een diepgewortelde overtuiging uit mijn kindertijd te verbloemen.

Halverwege mijn twintiger jaren heeft het leven mij geraakt. De dood kwam mijn leven binnen en rukte in één klap iemand weg waar ik zielsveel van hield. Het was anderhalf jaar donker in mijn leven, maar dit ging ik het liefst nog steeds uit de weg. Deze periode gaf mij ook een hoop inzichten: wil ik andere resultaten, dan zal ik een andere weg moeten inslaan.

 

simone burggraaf
Dus ik ben dingen anders gaan doen

Ik ben een nieuw leven begonnen. Mijn relatie heb ik verbroken. Mijn baan heb ik opgezegd en toen startte ik, halverwege mijn twintiger jaren, mijn eigen onderneming. Een behoorlijke sprong in het diepe met veel risico’s, maar ik wist dat het de juiste was. Ik kreeg plotseling allerlei kansen aangeraakt en stapje voor stapje begon ik mijn nieuwe leven vorm te geven. Toen is studio Vivendi (voorheen Sparza) geboren.

Persoonlijke ontwikkeling kwam op mijn pad en inmiddels is dit al meer dan 10 jaar voor mij een way-of-life. Investeren in mijzelf is de beste investering die ik ooit heb gedaan.

Ik ben het levende bewijs dat verandering ook voor jou mogelijk is.

Diploma's en certificaten

Diploma’s:
2012-2016: Bachelor Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de Hogeschool van Utrecht
2019-2022: Massagetherapie Thai Dee
2021: Reiki 1 en 2
2022: Ademcoach bij Holos
2022: Medische Basiskennis bij Con Amore
2023: Body Remembers Trauma Therapy® en Trauma Release Breathwork® bij Inner Journey 

Verplichte jaarlijkse na- en bijscholingen via Con Amore
3 keer per jaar intervisie met mede therapeuten

Erkenningen:
CAT
Kwaliteitstherapeuten

Inmiddels meer dan 5 jaar werkervaring en fulltime eigen praktijk sinds 2020.

Simone is door verschillende organisaties erkend als therapeut en heeft een AGB code.
cat vergoedbaar
GAT geschillen
breathwork movement
simone burggraaf

Leer Simone wat beter kennen

Als jij bij mij komt
De basispijlers

Dit is wat jij van mij mag verwachten

Veiligheid

De sessies in mijn praktijk zijn er zo op gericht dat jij in een veilige omgeving ruimte kunt geven aan je hulpvragen. Ik zal mijn licht schijnen op jouw kwetsbare kanten. Op het tempo dat jij aangeeft.

Professionaliteit

Je kan van mij een professionele houding verwachte, met een vleugje humor en lichtheid. In mijn toolbox heb ik een legioen aan oefeningen en adviezen die ik je mee kan geven voor jouw verdere proces. Na de sessie begint het werk pas.

Niet gericht op praten, maar op voelen

Je hoeft bij mij in een sessie niet per se jouw trauma’s of pijnpunten te delen. Dat zijn kwetsbare thema’s en heb je vast al vaker verteld. Ik ga liever met jou lichaamsgericht aan de slag!

L. de Jong

Bij Sparza heb ik een traject van ademcoaching gevolgd. Onder leiding van Simone was er genoeg veiligheid om het ademen zijn werk te laten doen. Ik hoefde het niet te verwoorden; mijn lichaam nam het over en daarmee werd mijn hoofd eindelijk tot zwijgen gebracht. Ik heb nog nooit zo’n krachtige methode gezien om jonge en oude pijn op te ruimen en hoofd en hart weer te verbinden. Ik vond het heel bijzonder om te ervaren wat er gebeurt als je je ademhaling op deze manier inzet. Ademcoaching bij Sparza is echt een aanrader. Simone is zeer kundig, zeker van haar zaak en vindt niks gek. Hierdoor kon ik me ontspannen en me focussen op mijzelf.

N. Jansen

Ik kwam bij Simone vanwege rugklachten en vanaf de eerste sessie was er een vertrouwde en rustgevende sfeer, waardoor al heel snel ook mentale issues werden besproken. De ademcoaching sessies mij veel rust in lichaam en hoofd gebracht, nieuwe inzichten in mijzelf en veel positieve energie. De rust die Simone en haar praktijk uitstraalt en de manier waarop ze met je in gesprek gaat, is bijzonder en helend.

Dit is waar ik voor sta