1 op 1 traject voor persoonlijke groei

Dit persoonlijke traject is voor vrouwen die opzoek zijn naar de ontbrekende sleutel om patronen nu echt te gaan doorbreken en meer vanuit ‘flow’ gaan te leven.

Met dit unieke traject moedig ik vrouwen aan om de innerlijke verbinding met zichzelf te versterken. Door in de lichaamsgerichte sessies weer te voelen en verbinden met je lichaam, vastzittende emoties te doorvoelen en patronen te doorbreken, kun je je gezien en gehoord voelen zonder die bevestiging van buitenaf.

Hierdoor zul je nog meer op jouw krachtplek komen en kan jouw leven nog meer gaan stromen.

Herken jij dit?

Dan kan een persoonlijk traject bij Vivendi jou helpen

ademwerk
Hoe zou het voor jou zijn om:

Laat los wat niet van jou is en laat het jezelf goed gaan in je leven.

ademwerk

Persoonlijk traject dat werkt op vier niveaus in jezelf

Dit traject heeft effect op vier lagen in jezelf: mentaal, lichamelijk, emotioneel en systemisch niveau.

Daarom bestaat dit traject uit een combinatie van lichaamswerk (trauma release), ademwerk, familie opstellingen, coaching en innerlijk kind werk. Net wat past bij jou op dat moment. Deze combinatie zie je niet vaak. En dát maakt blijvend verschil.

Je komt uit je hoofd en in je hart.

Mensen boeken een traject vanwege allerlei lichamelijke, mentale, emotionele of sociale vraagstukken, maar vooral voor:

  • Trauma verwerking zoals bevallingstrauma, seksueel misbruik herstel en PTSS
  • (Relatie)patronen zoals pleasen, jezelf aanpassen, weinig ruimte innemen, onzekerheid, perfectionisme en controle houden nu écht te doorbreken
  • Jezelf helen van onverwerkte stukken uit het verleden en minder getriggerd worden in relaties
  • De verbinding herstellen met je lichaam, meer voelen en minder overmatig denken en analyseren (beschermingsmechanisme)
  • Lichamelijke en mentale klachten door psychosomatische oorzaak

De ervaringen met een persoonlijk traject

Ik vond het weer een hele fijne sessie. Het zet echt dingen in beweging merk ik. Zo'n opstelling zorgt echt voor een verschuiving, in hoe ik mijn ex meer kan loslaten, en mijn kinderen als ze bij hem zijn. Ik voel me milder, ook naar mijn moeder.
Merel van Doesum
1:1 traject ademwerk, trauma release
en opstellingen
Bij Vivendi heb ik na een lang huwelijk en een pittige scheiding een traject gevolgd.

Onder leiding van Simone was er genoeg veiligheid om het ademen zijn werk te laten doen. Ik hoefde het niet te verwoorden; mijn lichaam nam het over en daarmee werd mijn hoofd eindelijk tot zwijgen gebracht. Ik heb nog nooit zo’n krachtige methode gezien om jonge en oude pijn op te ruimen en hoofd en hart weer te verbinden. Ik vond het heel bijzonder om te ervaren wat er gebeurt als je je ademhaling op deze manier inzet. Simone is zeer kundig, zeker van haar zaak en vindt niks gek. Hierdoor kon ik me ontspannen en me focussen op mijzelf.

L. de Jong
1:1 traject ademwerk
Ik denk vaak terug aan onze sessies en gebruik de techniek, die ik bij jou heb geleerd, vaak om spanning te verminderen. Er is veel gebeurd sinds onze laatste sessie en ik denk dat ik door de sessies beslissingen heb genomen, die ik anders niet genomen zou hebben! Het heeft dus nog steeds invloed op mij. Vele malen dank.
Marieke van Wijk
1:1 traject trauma release sessies
Voordat ik bij Simone kwam had ik al verschillende soorten therapie gehad. Vooral gericht op praten en creatief bezig zijn en herkennen van emoties. In de release sessies word ik uitgenodigd om uit mijn hoofd te komen en mijn lichaam te laten spreken. Mijn lichaam blijkt een opslagplaats te zijn van emoties en trauma's waar mijn hoofd geen woorden of beelden (meer) voor heeft. Ik kon daardoor letterlijk bijna niet meer ademen. Onder deskundige, rustige en lieve begeleiding van Simone kan ik stukje voor stukje die oude emoties opruimen en er ruimte aan geven. Zodoende kan ik weer vrij ademen en wordt mijn lichaam gezonder.
Tara van der Zon
1:1 traject trauma release, ademsessies
en opstellingen
Wat is het fijn en bijzonder om door een traject te ervaren wat het loslaten van verdriet en angst voor positief effect heeft op je lichaam. De kundige en rustige begeleiding van Simone heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf echt heb kunnen openstellen voor het verwerken van trauma. Ik pas de tips die Simone mij gaf nog dagelijks toe, ik ben er heel blij mee.
M. de Rooij
1:1 traject ademwerk, trauma release
De stress release sessies bij Simone zijn precies wat ik nodig had. Een lichamelijke manier om bij mijn emoties te geraken en deze toe te kunnen laten. Praten en yoga of hardlopen leveren geen ontspanning op zoal deze sessies dat doen. Het is een reis met en door jezelf die goed doet, blijvend goed doet. Bedankt Simone
Marielle Boxsem
1:1 traject trauma release sessies
ademsessie

Stress en Trauma Release, Ademwerk, Coaching en Opstellingen

Om gebeurtenissen te verwerken, hebben zij een weg door het lichaam nodig. 

Dan heeft je lichaam eerst te ervaren dat het veilig is om emoties te doorvoelen.

Als je bent opgegroeid in een gezin waarin je emoties uiten en voelen niet oké was om welke reden dan ook, dan neem je dit hoe dan ook mee in je volwassen leven. In jouw onderbewuste ligt namelijk het bewijs dat voelen niet oké is. Daarom ontwikkelt je brein beschermingsmechanismen om niet te hoeven voelen en gaan we vooral denken en doen. Dan ontwikkelen we allerlei patronen om onderliggende ongemakken te vermijden.

In de sessies ga je ervaren dat het veilig is om al je emoties te voelen. De beschermingsmechanismen die jouw bij je diepere gevoelens vandaan willen houden verliezen dan hun functie. Dit voelt als thuiskomen bij jezelf, want je hoeft niet meer te vermijden of te vluchten.

simone burggraaf

Dit traject kan worden ingezet voor:

Een traject bestaat uit:

Plan hier je kennismaking

Een kennismakingssessie is vrijblijvend

Meer ervaringen met een traject

Ik ben blij dat ik de sessies bij Simone heb gevolgd. In de sessies heb ik veel oud zeer kunnen loslaten. Hierdoor heb ik stappen kunnen zetten in de richting waar ik gelukkig van word. De opstellingen hebben mij ook zo veel antwoorden gegeven.
client
Dimitri Dingemans
1:1 traject trauma release, opstellingen en ademwerk

De sessies bij Simone geven mij precies wat ik nodig heb in mijn rouwverwerkingsproces na het plotselinge overlijden van mijn moeder. Simone weet altijd tot de kern te komen en laat me bij mijn verdriet komen. Zowel door de gesprekjes vooraf als tijdens de sessies. Door haar kalmte, vertrouwen en toewijding voel ik me veilig en kan ik voelen wat er op dat moment zich aandient. Simone voelt precies waar de blokkades in mijn lijf zitten en zorgt ervoor dat ik ontspannen en verlicht de deur uit ga.

Jolinde van der well
1:1 traject ademwerk
De ademcoaching sessies hebben mij veel rust in lichaam en hoofd gebracht, nieuwe inzichten in mijzelf en veel positieve energie. De rust die Simone en haar praktijk uitstraalt en de manier waarop ze met je in gesprek gaat, is bijzonder en helend. Naast dingen uit het verleden die ik nu een betere plek heb kunnen geven en Simone haar belangrijkste constatering voor mij: "het zelf allemaal 'moeten' doen ", heb ik nu (pas) de ruimte gevonden om mezelf beter uit te vinden en te zijn.
Niels Jansen
1:1 traject trauma release en ademwerk
De ademsessies met Simone heb ik als bijzonder ervaren. Door de persoonlijke, liefdevolle, begeleiding kwam er veel los. Hierdoor kon ik diep gaan, door blokkades heen en kwam ik tot mooie inzichten.
S. Vossen
1:1 traject ademwerk
FAQs

Veelgestelde vragen over een persoonlijk traject

Heb jij vragen? Je vindt het antwoord mogelijk hier.

Een stress release sessie is niet geschikt voor mensen met ernstige hartklachten, klachten van psychische aard zoals psychoses, borderline en schizofrenie of epilepsie.

Er bestaat niet zoiets als een quick fix. Je hebt er lang over gedaan om te komen waar je nu staat, dat heb je dan ook niet zo 1, 2, 3 veranderd. Daarom bied ik je een traject aan.

Het 1:1 traject is een persoonlijk, diepgaand traject afgestemd op wat jij nodig hebt. Niet iedere techniek of methode is voor iedereen van toepassing. Bij de één zijn de sessies wat meer coachingsgericht en bij de ander meer lichaamsgerichte stress of trauma release. Ik pas mijn werkwijze aan op waar jij staat in je proces en wat je op dat moment nodig hebt. In een traject worden extra methodes aangereikt om aan jouw vraagstukken te werken, zoals familie opstellingen en innerlijk kind werk. Het is dan ook doelgerichter en persoonlijk(er) dan een losse sessie.

De investering is:
5 sessies: €1495,- 
9 sessies: €1995,- 
12 sessies: €2495,- 

Betalen in termijn is mogelijk.

ZZP’ers of ondernemers kunnen dit traject zakelijk opgeven als bedrijfskosten.

Je kunt aan je werkgever vragen of zij willen bijdragen in de kosten van dit traject voor jou, omdat zij er ook bij gebaat zijn dat jij je goed voelt!

Waar wij met ons hoofd gebeurtenissen vergeten, onthoudt het lichaam alles wat wij meemaken.