Persoonlijk en uniek coaching traject

Herken jij dit?

Dan kan een persoonlijk traject bij mij jou helpen.

Hoe zou het voor jou zijn om
Studio Vivendi_PBShoot_byRoxCreations-02-min

Persoonlijk coaching traject dat werkt op vier niveaus

Lichamelijk

Met lichaamsgerichte sessies ga je lichamelijke onrust, opgeslagen spanningen, onafgemaakte vecht-vlucht-bevries reacties en stress uit jouw lichaam ontladen

Emotioneel

In de sessies ga je naar je diepere gevoel, ervaar dat jouw emoties er mogen zijn en leer hoe je met je eigen emoties om kunt gaan

Mind

We onderzoeken samen welke overtuigingen en (denk)patronen jij nog hebt die jou niet langer helpen

(Familie)systeem

De manier waarop jij je leven inricht en welke plek jij jezelf geeft in de wereld wordt vaak bepaald door welke rol jij (onbewust) hebt aangenomen in je familie van herkomst

ademwerk

Waar traditionele therapie vooral gericht is op praten en begrijpen, hebben mijn sessies een psychodynamische insteek. Dat houdt in dat ik in de coaching sessies verschillende therapeutische, coaching en trainingmethodieken inzet. 

Dit zijn geen praatsessies. Ik laat je ervaren dat het veilig en oké is om bij jezelf aanwezig te zijn, voor jezelf te kiezen en jezelf te ontmoeten en te dragen in alles wat er in jou leeft. Je gaat ontdekken welke (overlevings)strategieën je onbewust nog inzet, maar jou niet meer helpen. Daarnaast onderzoeken we samen welke plek en rol jij jezelf geeft in de systemen waarin jij je bevindt en wat je nog meedraagt aan trauma’s (van voorouders). Het mooiste van deze reis is dat ik je help thuis te komen bij het kind in jezelf. 

Dit traject is voor de vrouwen die een cycle breaker zijn in hun vrouwenlijn en het anders willen doen. Voor zichzelf en hun kinderen.  Ook mannen zijn welkom.

RISE UP. NOW IT'S TIME.

Een persoonlijk traject bestaat uit:

Zij gingen je voor met een persoonlijk traject

Een aantal maanden geleden ben ik een traject gestart bij Simone. De veelzijdigheid van het traject, waaronder o.a. BRTT, ademsessies, opstellingen en de liefdevolle, oprecht betrokken en kundige begeleiding door Simone, maakt dat je thuiskomt in jezelf. Het is letterlijk en figuurlijk "ont-wikkelen". Mezelf persoonlijk ontwikkelen door zelfinzicht en bewustwording. En tevens ont-wikkelen....me ontdoen van de "wikkels" die ik gedurende mijn leven en uit voorgaande generaties, opgebouwd had. Voor mij was dit traject de perfecte combinatie van mentaal, emotioneel, fysiek en energetisch opschonen. Lieve Simone, veel dank voor de begeleiding gedurende deze reis. Keer op keer ben ik vol verwondering wat zich aandient. Dankbaarheid, licht, verbinding, zelfliefde, zelfacceptatie, loslaten, vertragen is wat ik ervaar. Liefs.
Iris
1:1 traject op maat (12 sessies)
Ik ben zo blij dat jij op mijn pad bent gekomen. Waar ik eigenlijk de hoop al had opgegeven op therapiegebied, kwam ik bij jou met een totaal verkeerd beeld van ademwerk, en had ik na één sessie al wel het gevoel dat ik bij jou op het juiste spoor zit.
Henrik
1:1 traject op maat (12 sessies)
ademwerk

Waarom een persoonlijk traject?

Coaching traject met ademwerk, familie opstellingen en lichaamsgerichte therapie

Lichaamsgerichte therapie

Ieder mens heeft trauma’s met een grote of kleine T.  Met Body Remembers Trauma Therapy ruim je op wat ooit onbewust is opgeslagen in je lichaam en maak je onafgemaakte vecht-vlucht-bevriesreacties af, zodat lichamelijke onrust, klachten en spanningen verdwijnen.

Ademwerk

Ademwerk zet kracht bij jou (groei)processen. De ademsessies zijn ontmoetingen met jezelf. Je brengt in beweging wat ooit is vastgezet. Voller ademen is voller leven.

Familie opstellingen

(Familie)opstellingen zijn enorm waardevol en krachtig, want een opstelling maakt direct inzichtelijk wat er onbewust nog speelt. Opstellen gaat voorbij aan het ‘weten’ en daardoor ontstaat er heling op een diepere laag.

Coaching

We onderzoeken samen welke overtuigingen en (denk)patronen jij nog hebt die jou niet langer helpen. Bewustwording is de eerste stap naar verandering.

Meer ervaringen met een persoonlijk traject

Ik vond het weer een hele fijne sessie. Het zet echt dingen in beweging merk ik. Zo'n opstelling zorgt echt voor een verschuiving, in hoe ik mijn ex meer kan loslaten, en mijn kinderen als ze bij hem zijn. Ik voel me milder, ook naar mijn moeder.
client
Merel van Doesum
1:1 traject ademwerk, trauma release
en opstellingen (12 sessies)
Bij Vivendi heb ik na een lang huwelijk en een pittige scheiding een traject gevolgd.

Onder leiding van Simone was er genoeg veiligheid om het ademen zijn werk te laten doen. Ik hoefde het niet te verwoorden; mijn lichaam nam het over en daarmee werd mijn hoofd eindelijk tot zwijgen gebracht. Ik heb nog nooit zo’n krachtige methode gezien om jonge en oude pijn op te ruimen en hoofd en hart weer te verbinden. Ik vond het heel bijzonder om te ervaren wat er gebeurt als je je ademhaling op deze manier inzet. Simone is zeer kundig, zeker van haar zaak en vindt niks gek. Hierdoor kon ik me ontspannen en me focussen op mijzelf.

L. de Jong
1:1 traject ademwerk
Ik denk vaak terug aan onze sessies en gebruik de techniek, die ik bij jou heb geleerd, vaak om spanning te verminderen. Er is veel gebeurd sinds onze laatste sessie en ik denk dat ik door de sessies beslissingen heb genomen, die ik anders niet genomen zou hebben! Het heeft dus nog steeds invloed op mij. Vele malen dank.
Marieke van Wijk
1:1 traject trauma release sessies
Voordat ik bij Simone kwam had ik al verschillende soorten therapie gehad. Vooral gericht op praten en creatief bezig zijn en herkennen van emoties. In de release sessies word ik uitgenodigd om uit mijn hoofd te komen en mijn lichaam te laten spreken. Mijn lichaam blijkt een opslagplaats te zijn van emoties en trauma's waar mijn hoofd geen woorden of beelden (meer) voor heeft. Ik kon daardoor letterlijk bijna niet meer ademen. Onder deskundige, rustige en lieve begeleiding van Simone kan ik stukje voor stukje die oude emoties opruimen en er ruimte aan geven. Zodoende kan ik weer vrij ademen en wordt mijn lichaam gezonder.
Tara van der Zon
1:1 traject trauma release, ademsessies
en opstellingen
Wat is het fijn en bijzonder om door een traject te ervaren wat het loslaten van verdriet en angst voor positief effect heeft op je lichaam. De kundige en rustige begeleiding van Simone heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf echt heb kunnen openstellen voor het verwerken van trauma. Ik pas de tips die Simone mij gaf nog dagelijks toe, ik ben er heel blij mee.
M. de Rooij
1:1 traject ademwerk, trauma release
De stress release sessies bij Simone zijn precies wat ik nodig had. Een lichamelijke manier om bij mijn emoties te geraken en deze toe te kunnen laten. Praten en yoga of hardlopen leveren geen ontspanning op zoal deze sessies dat doen. Het is een reis met en door jezelf die goed doet, blijvend goed doet. Bedankt Simone
Marielle Boxsem
1:1 traject trauma release sessies
ademsessie

Kom uit je hoofd en in je hart

Dit therapie en coaching traject duurt tussen de 3 en 10 maanden. Dit is een deep dive die niet te vergelijken is met andere coaching programma’s. 

Ik werk graag met vrouwen die al een basis hebben gelegd met innerlijk werk en nu de volgende stappen willen zetten in hun helings- en groeiproces.

De sessies bestaan niet uit praatsessies, maar juist holistische en psychodynamische sessies. Ik ga je uitnodigen om naar plekken af te reizen in jezelf, voorbij het ratio, om jezelf daar te ontmoeten. Ik laat jou verbinden met jezelf op manieren waarvan je niet wist dat dit mogelijk was.

Je komt innerlijk in beweging, waardoor ook jouw leven gaat stromen. Dit traject gaat jou, je relaties en je leven ten goede veranderen. 

Plan hier je kennismaking

Een kennismakingssessie is vrijblijvend.

Meer ervaringen met een traject

Ik ben blij dat ik de sessies bij Simone heb gevolgd. In de sessies heb ik veel oud zeer kunnen loslaten. Hierdoor heb ik stappen kunnen zetten in de richting waar ik gelukkig van word. De opstellingen hebben mij ook zo veel antwoorden gegeven.
client
Dimitri Dingemans
1:1 traject trauma release, opstellingen en ademwerk

De sessies bij Simone geven mij precies wat ik nodig heb in mijn rouwverwerkingsproces na het plotselinge overlijden van mijn moeder. Simone weet altijd tot de kern te komen en laat me bij mijn verdriet komen. Zowel door de gesprekjes vooraf als tijdens de sessies. Door haar kalmte, vertrouwen en toewijding voel ik me veilig en kan ik voelen wat er op dat moment zich aandient. Simone voelt precies waar de blokkades in mijn lijf zitten en zorgt ervoor dat ik ontspannen en verlicht de deur uit ga.

Jolinde van der well
1:1 traject ademwerk
De ademcoaching sessies hebben mij veel rust in lichaam en hoofd gebracht, nieuwe inzichten in mijzelf en veel positieve energie. De rust die Simone en haar praktijk uitstraalt en de manier waarop ze met je in gesprek gaat, is bijzonder en helend. Naast dingen uit het verleden die ik nu een betere plek heb kunnen geven en Simone haar belangrijkste constatering voor mij: "het zelf allemaal 'moeten' doen ", heb ik nu (pas) de ruimte gevonden om mezelf beter uit te vinden en te zijn.
Niels Jansen
1:1 traject trauma release en ademwerk
De ademsessies met Simone heb ik als bijzonder ervaren. Door de persoonlijke, liefdevolle, begeleiding kwam er veel los. Hierdoor kon ik diep gaan, door blokkades heen en kwam ik tot mooie inzichten.
S. Vossen
1:1 traject ademwerk
FAQs

Veelgestelde vragen over een persoonlijk traject

Heb jij vragen? Je vindt het antwoord mogelijk hier.

Dat is heel verschillend. De meeste mensen hebben al eerder een vorm van coaching gehad, maar misten daarbij aandacht voor het lichaam/lichaamswerk. Of ze hebben het gevoel dat er nog iets anders nodig is om verder te komen. Vaak lopen mensen steeds tegen dezelfde dingen aan. Dan komen ze bij mij om naar de onderliggende oorzaak te gaan.

Thema’s die vaak terugkomen zijn:

 • beslissingen kunnen maken op basis van gevoel
 • veel in het hoofd leven, minder voelen
 • minder getriggerd worden
 • verbinden met het kind in jezelf
 • zelfliefde
 • kiezen voor jezelf
 • verwerking van trauma
 • eigen plek en ruimte innemen
 • te veel verantwoordelijkheid teruggeven
 • dwang en controle doorbreken
 • overlevingsstrategieën gaan doorzien
 • lichamelijke klachten zoals PDS, hoge spierspanning of onrust

Ik heb dit traject speciaal ontwikkeld voor bewuste vrouwen tussen de 25-60 jaar. Voor vrouwen die meer willen leven vanuit ontspanning, flow en meer op hun krachtplek willen komen. Je weet dat er meer nodig is dan reguliere therapie om dingen in jezelf blijvend te veranderen. 

Je gaat in dit traject dan ook de verbinding met jezelf herstellen.  Een essentiële stap in dit traject is lichaamswerk en het resetten van je brein en zenuwstelsel, om opgeslagen spanningen, emoties en trauma’s te ontladen en te verwerken, waardoor je meer ruimte krijgt om te ZIJN. Daarnaast onderzoeken we wat je nog aan trauma meedraagt van (voor) ouders.

Een traject of een losse sessie is niet geschikt voor mensen met:

 • Ernstige hartklachten
 • Psychoses (of in het verleden)
 • Anti-sociale persoonlijkheidsstoornis
 • Borderline persoonlijkheidsstoornis
 • Dementie
 • Obsessieve compulsieve dwangstoornis
 • Schizofrenie
 • Wanen en hallucinaties ervaren
 • In een acute fase van een verslaving zitten
 • Eetstoornis
 • Epilepsie
 • Aneurysma
 • Mensen die niet open staan voor andere denkbeelden of invalshoeken
 • Mensen die vooral hun verhaal willen doen en willen ventileren

Een traject vraagt een bepaalde inzet van je. Het is geen kwestie van een ‘quick fix’. Je doet het ‘werk’ zelf, maar je hoeft het niet alleen te doen. Ik ondersteun je graag.

Begrijp ik! Neem gratis en vrijblijvend contact met mij op via een kennismakingscall. Dan kun je mij jouw hulpvragen, behoeften en twijfels voorleggen en zal ik je een eerlijk antwoord geven of ik jou verder kan helpen. 

THINGS TAKE TIME. Er bestaat niet zoiets als een quick fix. Je hebt er lang over gedaan om te komen waar je nu staat, dat heb je dan ook niet zo 1, 2, 3 veranderd. 

In een traject ga je jezelf ont-wikkelen. Je geeft jezelf de tijd om lagen in jezelf af te pellen en jezelf daarin te ontmoeten. Op verschillende vlakken. Daarbij onderzoeken we samen welke blokkades jij onbewust nog meedraagt (van jezelf of van je ouders). En onderzoeken we welke rollen en plekken jij jezelf geeft in de systemen waarin jij je bevindt en hoe jij op jouw krachtplek kunt komen.

In een traject krijg je mijn volledige commitment en aandacht. Ik reis gedurende een periode in je leven met je mee. We leren elkaar tijdens de sessies kennen en ook tussendoor denk ik met je mee.

In een traject worden daarnaast extra methodes aangereikt om aan jouw vraagstukken te werken, zoals familie opstellingen en innerlijk kind werk. Het is dan ook doelgerichter en persoonlijk(er) dan een losse sessie.

Een traject bij mij is een investering in jezelf, die tot positieve verandering in jezelf en je leven zal leiden. 

Een traject van 9 sessies duurt gemiddeld 5 tot 9 maanden en deze kan je al volgen voor €1995,-.

En wist je dat: ZZP’ers of ondernemers kunnen dit traject zakelijk opgeven als bedrijfskosten. 

Je kunt aan je werkgever vragen of zij willen bijdragen in de kosten van dit traject voor jou, omdat zij er ook bij gebaat zijn dat jij je goed voelt!

Betalen in termijn is mogelijk.

Jouw leven behoort jou toe. Laat het jezelf goed gaan.

Geen spam, beloofd!

Ontvang een inspirerende en verdiepende e-mail

Eén keer in de zoveel tijd verstuur ik een nieuwsbrief met inspiratie en oefeningen voor thuis