Massagetherapie

Wij bieden jou een therapeutische massage die bestaat uit een unieke combinatie van strekkingen en speciale drukpunten op het lichaam. 

Door de strekkingen worden niet alleen de spieren behandeld, maar ook omliggend bindweefsel, gewrichten, botten en energiebanen. Het effect van de behandeling is daardoor groter.

Hierdoor verbetert je doorbloeding en nemen klachten zoals hoofdpijn of nekpijn af.

En het fijne is…. behalve je schoenen hoef je niets uit te trekken. Alle technieken werken door de kleding heen.

Herken jij dit?

En wil jij

Onze massagetherapie gaat jou helpen

De massage behandeling bestaat uit een combinatie van het beste van Oost en West:

 • Thaise acupressuur (drukpuntmassage) 
 • Klassieke Westerse (sport)massage op de spieren, botten en gewrichten
 • Bindweefsel massage
 • Strekkingen
 • Ademhalingstechnieken

Met de Thaise acupressuur gebruiken wij onze vingers, handen, onderarmen, ellebogen, knieën en voeten op zogenoemde ‘therapypoints’ en energiebanen. De acupressuur zorgt voor verlichting bij allerlei lichamelijke klachten, zoals hoofdpijn en nekpijn. 

De combinatie met strekkingen zorgt ervoor dat vastzittende spieren, pezen, banden, gewrichten en zenuwen verlost worden van spanning en stijfheid. Met als gevolg dat er meer flexibiliteit en bewegingsruimte ontstaat. 

De strekkingen compenseren jouw voorkeurslichaamshouding. Als je een beroep uitoefent waarin je lichaam veel dezelfde houding aanneemt, is deze behandeling aan te raden.

Zorgvergoeding is (deels) mogelijk.

ademsessie

10 gezondheidsvoordelen van onze massagetherapie

 • Je herstelt van lichamelijke en mentale klachten
 • Je lichaam krijgt de kans om terug te keren naar de oorspronkelijke en ontspannen staat 
 • Je maakt gelukshormonen aan zoals serotonine
 • Je komt uit je hoofd 
 • De flexibiliteit in je lichaam neemt toe
 • Stijfheid en spanningen verminderen aanzienlijk
 • Je herstelt van lichamelijke klachten
 • Je doorbloeding wordt gestimuleerd
 • Je doet nieuwe inzichten op over jezelf
 • Je zenuwstelsel kalmeert

De ervaringen met massagetherapie

I. Beck

Ik kan Vivendi van harte aanbevelen aan iedereen die (langdurige) klachten heeft. Ik heb al mijn hele leven last van vooral mijn nek. Ik ervaar rust en ruimte in mijn lijf na een bezoek, ook al is het soms 'hard werken' voor mijn spieren. Een ontspannen sfeer en vooral een heel fijne, ook best stevige behandeling, waarna ik echt verlichting van de pijn ervaar. Ik heb inmiddels veel ervaring met masseurs en fysiotherapeuten, maar deze behandeling is net even anders en, voor mij in ieder geval, heel fijn.

D. Blauwendraat

Ik had een drukke periode gehad op het werk en dat uitte zich in lichamelijke klachten, waaronder spanning in het borstgebied en hyperventilatie. Via een collega kwam ik uit op de website van Simone. De massage was een schot in de roos! Wat een bevrijding heb ik ervaren na die eerste keer! Ik voelde mij een ander mens toen ik na 90 minuten opstond van de mat. Het lukte weer om diep adem te halen en mijn lijf voelde soepel. Voor mij is het een uitdaging om met mijn aandacht meer naar mijn lijf te gaan en minder in mijn hoofd te zitten. De aanrakingen en massagetechnieken die Simone toepast helpen mij hierbij. Het voelt elke keer weer als thuiskomen. De heerlijke geur, rustige muziek en warme persoonlijke aandacht van Simone doen mij erg goed. Wat bij mij begon als noodzaak is nu een moment van ontspanning en terug naar mijzelf. Iets wat ik iedereen gun. Misschien juist ook wel als je het (nog) niet nodig denkt te hebben.

Iepke Seebregts

Massagetherapie voor stressklachten

De behandeling wordt gegeven door ervaren massagetherapeut Iepke. Het is zeer effectief bij lichamelijke klachten, maar ook met stressklachten, emotionele schommelingen, piekeren, burn-out klachten en mentale overbelasting ben je van harte welkom. Of als je ziek bent gemeld van werk. Juist dan.

Het helpt jouw zenuwstelsel om weer in balans te komen.

Uit de duizenden technieken die wij kennen, vormen wij per behandeling de massage die volledig aansluit bij jouw wensen, klachten en lichamelijke mogelijkheden. Niet te hard, zeker niet te zacht, maar zeker aangenaam en effectief. 

Wij leunen met ons lichaamsgewicht gedoseerd in op grote spiergroepen. Hierdoor worden diepere spieren en bindweefsels ook meegenomen.

Maak een afspraak voor massagetherapie

Je kunt hier eenvoudig online je afspraak inplannen.

Persoonlijk traject met ademwerk, lichaamswerk en opstellingen

Wij bieden ook een traject aan met coaching, ademwerk, lichaamswerk en opstellingen. Een traject is allesomvattend, diepgaand en wordt vaak als bijzonder ervaren. Dit unieke en op jou afgestemde traject helpt je om niet helpende patronen te doorbreken, de innerlijke verbinding met jezelf te versterken, jezelf te verbinden met je lichaam, controle en perfectionisme los te laten en te gaan leven vanuit flow en ontspanning.
FAQs

Veelgestelde vragen over massagetherapie

Heb jij vragen? Je vindt het antwoord mogelijk hier.

Van te voren ontvang je een online intakeformulier, zodat de behandeling kan worden voorbereid. Tijdens het eerste consult nemen wij jouw situatie door. We brengen je klachten in kaart, zodat wij jou doelgericht kunnen behandelen.

Tijdens de behandeling lig je op een comfortabele en speciale Thaise massagemat.

Na afloop van de behandeling krijg je een gerichte inschatting over hoe veel behandelingen er nodig zijn om je verder te helpen. Vaak kun je na drie sessies al een verschil ervaren.

Ja! Dat hangt af van jouw zorgverzekering en jouw pakket. Je komt in aanmerking voor een gedeeltelijke vergoeding als jij aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen: lichaamsgerichte psychotherapie. Kijk hiervoor op de website van jouw zorgverzekeraar.
Je kunt ook een beroep doen op jouw werkgever. Zij zijn er ook bij gebaat dat jij weer lekker in je vel komt.

Een therapeutische massage kost €97,- voor het eerste consult / intake en een behandeling van 90 minuten.
Een vervolgafspraak van 60 minuten kost €84,-.

Je zult je na afloop van de behandeling direct meer ontspannen voelen. Hoe veel behandelingen er nodig zijn voor een blijvend resultaat, hangt af van de klacht waar je voor komt.

Ja! Een traject is voor jou als jij diepgaand wilt werken aan je thema’s met lichaams-, ademwerk, massage en coaching. Kijk hiervoor op de pagina van het 1:1 traject (link).

Meer ervaringen met massagetherapie

M. Zwang
Manager

In december 2020 was ik voor het eerst voor een behandeling bij Vivendi. Al jaren last van mijn schouder, geen fysio die mij kon helpen. Na de heerlijke en stevige massage heb ik een aantal maanden geen/weinig last gehad. Ze heeft niet alleen mijn schouder, maar mijn hele lijf behandeld. Inmiddels kom ik al drie jaar maandelijks vanuit Dordrecht naar Vivendi, inmiddels voor stress release en ademsessies. Een absolute aanrader voor lichaam en geest.

B. Kooijman

Vorige week heb ik een behandeling gehad bij Iepke, na al maanden last van mijn heup te hebben, heb ik hier aanzienlijk minder last van dan voorheen. Wat een fijne behandeling was dat! En inderdaad heel ontspannend.