Zwangerschapsmassage

Wij bieden een unieke zwangerschapsmassage met Thaise en Westerse invloeden in onze praktijk in Woerden.

De massage stimuleert je doorbloeding, vermindert zwangerschapsklachten en geeft je een energieboost. En dat gewoon over de kleding heen. 

De massage wordt gegeven door Nederlandse massagetherapeuten. Jij en je kindje zijn bij ons in veilige handen. 

Ben jij opzoek naar

Bij ons ben je aan het juiste adres!

De nadruk van onze zwangerschapsmassage ligt op de ontspanning voor jou en je kindje. Het is een volkomen veilige en verantwoorde massage die vooral in zijligging wordt gegeven. Wij ondersteunen sommige vrouwen de gehele zwangerschap.

De massage bestaat uit een combinatie van Oosterse en Westerse technieken. Het beste van Oost en West:

 • Thaise massage en acupressuur (drukpuntmassage) 
 • Strekkingen
 • Klassieke Westerse (sport)massage op de spieren en gewrichten
 • Bindweefsel massage
 • Ademhalingstechnieken

De drukpuntmassage zorgt voor meer ontspanning en minder pijnlijke spieren. De strekkingen brengen de spieren, pezen, gewrichten en banden op rek wat de doorbloeding in je hele lichaam verbetert. Het geeft ruimte in je lichaam.

Afvalstoffen die vrijkomen worden sneller afgevoerd en bouwstoffen krijgen vrij baan. Het gevolg: je krijgt meer energie!

De massage wordt gegeven door Iepke, een ervaren massagetherapeut met als specialisme de Thaise massages.

“Empathisch, intuïtief sterk en zorgvuldig”. Zo omschrijft Iepke zich in haar werk als massagetherapeut bij Vivendi.

Haar handen gaan op zoek naar blokkades in jouw lichaam. Ze voelt welke punten er in je lijf extra aandacht nodig hebben en door de juiste touch kan de spanning zachtjes wegvloeien, kun je je gedachten loslaten en ervaar je ruimte en ontspanning in lichaam en geest.

Iepke Seebregts

De gezondheidsvoordelen van onze zwangerschapsmassage

 • Door de aanrakingen tijdens de massage maakt je lichaam meer serotonine en dopamine aan. Dat zorgt bij jou voor ontspanning en zelfs een geluksgevoel.
 • Stressvermindering
  Doordat de cortisol in je hormoonhuishouding afneemt, ervaar je minder stress.
 • Babybonding
  Doordat jij je helemaal overgeeft aan de massage en die massage speciaal gericht is op jou en je baby wordt die bijzondere, unieke band tussen moeder en kind versterkt.
 • Verbetering
  De massage heeft een positief effect op mogelijke zwangerschapsgerelateerde klachten, zoals minder goed slapen, vocht vasthouden, vermoeidheid, bekkenklachten en pijn in de nek en schouders.
 • Energieboost
  De meridiaanbehandeling versterkt ook dwars door je kleren heen niet alleen de energiebalans van jou als moeder maar ook die van je baby.
 • Emo-evenwicht
  Elke zwangerschap zorgt voor grote hormonale veranderingen. De Thaise massage heeft een positieve impact op jouw schommelende emoties.
 • Verbinding
  Thaise massage gaat over je héle lichaam, van je tenen tot je kruin. Door de massage, de yoga en de energie die loskomt voel je zelf weer de verbinding tussen je eigen energie, lijf en hoofd.
 • Bewustwording
  Dit alles vergroot jouw lichaamsbewustzijn en dat helpt je om nog beter aan te voelen wat jij, je lichaam en je kindje nodig hebben.

Zij gingen je voor met een zwangerschapsmassage

De massage bij Iepke was vanaf het eerste tot het laatste moment heerlijk om te mogen ontvangen. Wat een fijne persoonlijkheid, ik voelde me gelijk op mijn gemak en vertrouwd bij haar. Zeker voor herhaling vatbaar.
Susan
Zwangerschapsmassages
Nu ik voor de 3e maal zwanger mag zijn, spelen mijn nek en schouderssneller op. Mijn man masseert mij al vele malen per week. Maar met 2 kinderen en een eigen zaak wilde ik hem ontlasten en ging ik op zoek naar iets anders, waar ik met regelmaat op terug kan vallen. De massage was volledig nieuw voor mij, doordat er ook yoga bewegingen aan te pas kwamen.

Ik voelde tijdens de behandeling direct alle energie stromen, plekken waar het vast zat voelde lichter aan en voelde ik voor het eerst deze zwangerschap de baby. Voor mij ook weer een teken dat ik op de juiste plek terecht was gekomen. Ik kan niet wachten op een volgende ontspannende 1,5 uur selfcare moment.

Suriani
Zwangerschapsmassages

Ademcoaching, ademwerk en therapie

Wij bieden 1:1 sessies en persoonlijke trajecten met holistische therapie, ademcoaching en familieopstellingen. Om patronen zoals pleasen en jezelf aanpassen te doorbreken, minder vanuit je hoofd te leven, angsten los te laten en en te gaan leven vanuit vertrouwen en liefde.

Maak een afspraak voor zwangerschapsmassage

Je kunt hier eenvoudig online je afspraak inplannen. Binnen 24 uur ontvang je per e-mail een afspraakbevestiging.

FAQs

Veelgestelde vragen zwangerschapsmassage

Heb jij vragen? Je vindt het antwoord mogelijk hier.

Je zult je na afloop van de massage direct meer ontspannen voelen. De meeste vrouwen geven aan een zwangerschapsmassage bij ons erg prettig en ontspannend te vinden. Wij ondersteunen vrouwen soms de gehele zwangerschap. Het is een echt me-time moment voor jou. 

Vanaf 12 weken zwangerschap ben je welkom voor een massage. Bij complicaties raden wij je aan van te voren te overleggen met de verloskundige of gynaecoloog.

Je kunt kiezen tussen een zwangerschapsmassage van 60 minuten €74,- en 90 minuten €89,-.
Wij raden je aan om een massage van 90 minuten te kiezen. Dan krijgt jouw lichaam meer tijd om te ontspannen.
De eerste afspraak is inclusief een kort intakegesprek. De betaling gaat na afloop van de massage per pin.

Wij bieden ook coaching, ademwerk en stress release in een 1:1 traject op maat of een losse sessie. Om angsten, perfectionisme, controle en patronen zoals pleasen en jezelf aanpassen aan te pakken combineren wij coaching met lichaamswerk zoals stress release en ademsessies. Lees hier meer over een coaching.

Ja! Een cadeaubon is een leuk en origineel cadeau die altijd goed is. Stuur een mailtje met jouw aanvraag voor de cadeaubon naar simone@studiovivendi.nl. Wist je dat je zelf het bedrag kan bepalen? Je kunt een hele behandeling cadeau doen of een gedeelte. Laat mij even weten of je de cadeaubon op komt halen of dat ik hem kan opsturen (en naar wie/welk adres). Bij verzending komen er €2,- verzendkosten bij.

Meer ervaringen met een zwangerschapsmassage

Twee jaar geleden is ons zoontje geboren. Mijn zwangerschap ging goed en ik wist niet wat me te wachten stond dus waar moest ik spanning voor hebben? Nu is het totaal anders. Druk met ons zoontje, op het werk en ook spanning en angst voor de bevalling. Hoe ga ik dit onder controle krijgen? Toen kwam ik bij Vivendi. Simone luisterde naar mijn wensen en gaf mij die rust in de massage. Even terug naar mezelf. Mijn ademhaling onder controle krijgen en mijn lichaam laten ontspannen. De rust die Simone uitstraalt en de hele sfeer van de zwangerschapsmassage neem ik met me mee in wat me te wachten staat.
client
Kim van Gulik
Zwangerschapsmassages
"Ik wist niet dat mijn nek zo heerlijk los kon voelen", was mijn eerste reactie na een massage bij Iepke. Inmiddels drie keer geweest. Zo fijn! Ze masseert met liefde en toewijding, voelt soms nog beter aan dan ikzelf welke plekken wat extra aandacht nodig hebben. Ze gebruikt verschillende technieken en weet me daardoor steeds te verrassen. Maar altijd even heerlijk en ontspannen!
1:1 traject op maat (12 sessies)