Ontspanningsmassage

Wij bieden jou een unieke ontspanningsmassage die jij waarschijnlijk nog niet eerder hebt ervaren. Onze ontspanningsmassage bestaat uit een unieke combinatie van strekkingen en speciale drukpunten op het lichaam. 

Door de strekkingen worden niet alleen de spieren behandeld, maar ook omliggend bindweefsel, gewrichten, botten en energiebanen.

Hierdoor verbetert je doorbloeding en nemen klachten zoals stijfheid, hoofdpijn en rugpijn af.

Ben jij opzoek naar
En wil jij

Dan is onze ontspanningsmassage is wat voor jou

De ontspanningsmassage bestaat uit een combinatie van:

 • Thaise acupressuur (drukpuntmassage) 
 • Thaise olie massage technieken
 • Klassieke Westerse (sport)massage op de spieren, botten en gewrichten
 • Bindweefsel massage

De combinatie met strekkingen zorgt ervoor dat vastzittende spieren, pezen, banden, gewrichten en zenuwen verlost worden van spanning en stijfheid. De doorbloeding verbetert. Met als gevolg dat er meer flexibiliteit en bewegingsruimte ontstaat in je lichaam.

De strekkingen compenseren jouw voorkeurslichaamshouding en brengen jouw lichaam en mind in balans.

ademwerk

Professionele ontspanningsmassage

Je ligt tijdens de massage op een speciale speciale massagemat die verrassend zacht ligt. En het fijne is, je hoeft zelf alleen maar te liggen. Behalve je schoenen, hoef je niets uit te trekken, want alle technieken werken door de kleding heen. Maar wij bieden ook Thaise olie massage, zwangerschapsmassage en massagetherapie aan.

10 gezondheidsvoordelen van onze ontspanningsmassage

 • Spieren en bindweefsels krijgen meer ruimte en worden minder stijf. Dit leidt tot een vermindering van klachten
 • Je voelt je heerlijk ontspannen tijdens en na de massage
 • Je komt uit je hoofd
 • Je maakt gelukshormonen aan. Stresshormonen zoals cortisol en adrenaline verminderen
 • Je verbindt je met je eigen lichaam
 • Je lichaamsbewustzijn neemt toe
 • De bewegingsruimte in je lichaam neemt toe. Met andere woorden: je flexibiliteit neemt toe
 • Stijfheid en spanningen verminderen aanzienlijk
 • Je herstelt van lichamelijke klachten
 • Je doorbloeding wordt gestimuleerd
ademsessie

Ervaringen met ontspanningsmassage bij Studio Vivendi

Heleen Aalders

Vandaag mocht ik voor de derde keer bij Iepke op de mat komen liggen, die in alle rust aandacht besteedt aan een massage die ik niet-traditioneel zou noemen, met drukpunten, strijkingen en stretches die soepel maken. Heel fijn! Sfeervolle massageruimte in een mooi pand, parkeren voor de deur.

Koen Schoonus

Vakmanschap, rust en aandacht. Dat zijn de kernwoorden die bij me opkomen als ik terug denk aan de Thaise yoga ontspanningsmassage die ik bij Vivendi heb mogen ontvangen. Ik ben een groot liefhebber van massages en heb er veel mogen ontvangen, maar anders dan bij veel andere massages is het effect van Simone’s Thaise yoga massage, zowel geestelijk als lichamelijk, nog de rest van de dag heel voelbaar. Wat een heerlijke diepe ontspanning.

Ik ga zeker terug en raad iedereen aan om ook kennis te maken met deze Thaise yoga ontspanningsmassage bij Vivendi. Doen, dit is een heel mooi cadeau aan jezelf!

Wij bieden ook coaching, ademwerk, en een 1:1 traject aan om patronen zoals pleasen en jezelf aanpassen te doorbreken, minder vanuit je hoofd te leven, angsten los te laten en te gaan leven vanuit vertrouwen en (zelf)liefde.

Maak een afspraak voor een ontspanningsmassage

Je kunt hier eenvoudig online je afspraak inplannen. Binnen 24 uur ontvang je een bevestiging per mail met verdere informatie.

FAQs

Veelgestelde vragen over onze ontspanningsmassage

Heb jij vragen? Je vindt jouw antwoord mogelijk hier.

Wij starten de massage met een kort gesprek om jouw wensen in kaart te brengen. 

Er worden verschillende technieken en strekkingen gebruikt. De massage wordt in stilte gegeven. Wij kunnen jou wel vragen wat je voelt of uitnodigen een keer diep en uit te ademen. Er wordt mooie en ontspannende muziek afgespeeld. Na afloop delen we kort jouw ervaring.
De praktijk is nieuw, schoon en fris. Centraal gelegen in Woerden met gratis parkeren voor de deur.

Je zult je na afloop van de massage direct meer ontspannen voelen. De meeste mensen geven aan onze Thaise massage als bijzonder prettig te ervaren.

Je kunt kiezen tussen een ontspanningsmassage van 60 minuten €69,- en 90 minuten €86,-.
Wij raden je aan om een massage van 90 minuten te kiezen. Dan krijgt jouw lichaam meer tijd om te ontspannen.
De eerste afspraak is inclusief een kort intakegesprek. 
De betaling gaat na afloop van de massage per pin.

 

Nee, ontspanningsmassages zijn geen therapeutische behandelingen en worden daarom niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Brigitte Kooijman

Vorige week een ontspanningsmassage gehad bij Iepke, na al maanden last van mijn heup te hebben, heb ik hier aanzienlijk minder last van dan voorheen. Wat een fijne behandeling was dat! En inderdaad heel ontspannend een echte aanrader dus.

Annette van der Neut

"Ik wist niet dat mijn nek zo heerlijk los kon voelen", was mijn eerste reactie na een ontspanningsmassage van Iepke. Inmiddels drie keer geweest. Zo fijn! Ze masseert met liefde en toewijding, voelt soms nog beter aan dan ikzelf welke plekken wat extra aandacht nodig hebben. Ze gebruikt verschillende technieken en weet me daardoor steeds te verrassen. Maar altijd even heerlijk en ontspannen!