Thaise olie massage

Wij bieden een traditionele Thaise olie massage, gegeven door professionele Nederlandse massagetherapeuten.

De heerlijk ruikende olie en de warme strijkingen over je lichaam zorgen dat je diep ontspant en tot rust komt. De massage verbetert je doorbloeding en vermindert spanning in je lichaam.

Ben jij opzoek naar

Dan is onze Thaise olie massage wat voor jou

De eerdere negatieve ervaringen met massages, zoals dat het te pijnlijk of te hard is, er over jouw rug wordt gelopen of dat de masseurs onderling praten… Dat is bij ons niet van toepassing.

Onze Thaise olie massage laat jou diep ontspannen

De Thaise olie massage bestaat uit een combinatie van:

 • Thaise acupressuur (drukpuntmassage) 
 • Thaise olie massage technieken
 • Klassieke Westerse (sport)massage op de spieren, botten en gewrichten
 • Bindweefsel massage

De combinatie met strekkingen zorgt ervoor dat vastzittende spieren, pezen, banden, gewrichten en zenuwen verlost worden van spanning en stijfheid. De doorbloeding verbetert. Met als gevolg dat er meer flexibiliteit en bewegingsruimte ontstaat in je lichaam en minder spanning.

Wij verstaan ons vak. Met erkende diploma’s als massagetherapeuten weten wij wat wij doen. Daarbij staan kwaliteit en professionaliteit zeer hoog bij ons in het vaandel.  

Gezondheidsvoordelen Thaise olie massage

 • Je komt uit je hoofd
 • Je ontspant volledig
 • De bewegingsruimte in je lijf neemt toe
 • Stijfheid en spanningen verminderen aanzienlijk
 • Je herstelt van lichamelijke klachten
 • Je doorbloeding wordt gestimuleerd
 • Je zenuwstelsel kalmeert  

Thaise olie massage voor iedereen toegankelijk

Dit is een laagdrempelige en toegankelijke massage. Dit is bijna voor iedereen geschikt en ontspannend. Tijdens de behandeling lig je op een comfortabele en speciale Thaise massagemat. Wij zorgen voor de juiste muziek (of juist stilte indien gewenst), temperatuur en ook aan kussens en dekens ontbreekt het niet. Wij doen er alles aan zodat jij écht kunt ontspannen.

Ook welkom voor coaching, ademwerk en 1:1 traject

Heb jij misschien meer nodig? 
Wij bieden ook coaching, ademwerk en lichaamsgerichte therapie om patronen te doorbreken, jezelf weer goed te voelen en opgeslagen spanningen uit je lichaam te ontladen. Dat helpt jou om angsten los te laten en te leven vanuit vertrouwen en (zelf)liefde.

De ervaringen met onze Thaise massage bij Studio Vivendi

Wij bieden ook coaching, ademwerk, en een 1:1 traject aan om patronen zoals pleasen en jezelf aanpassen te doorbreken, minder vanuit je hoofd te leven, angsten los te laten en en te gaan leven vanuit vertrouwen en (zelf)liefde.

Heleen Aalders

Vandaag mocht ik voor de derde keer bij Iepke op de mat komen liggen, die in alle rust aandacht besteedt aan een massage die ik niet-traditioneel zou noemen, met drukpunten, strijkingen en stretches die soepel maken. Heel fijn! Sfeervolle massageruimte in een mooi pand, parkeren voor de deur.

Anneke van der Neut

"Ik wist niet dat mijn nek zo heerlijk los kon voelen", was mijn eerste reactie na een ontspanningsmassage van Iepke. Inmiddels drie keer geweest. Zo fijn! Ze masseert met liefde en toewijding, voelt soms nog beter aan dan ikzelf welke plekken wat extra aandacht nodig hebben. Ze gebruikt verschillende technieken en weet me daardoor steeds te verrassen. Maar altijd even heerlijk en ontspannen!

Maak een afspraak voor een Thaise olie massage

Je kunt hier eenvoudig online je afspraak inplannen. Je ontvangt binnen 24 uur een bevestiging per e-mail met verdere informatie zoals adresgegevens.

FAQs

Veelgestelde vragen Thaise massage

Heb jij vragen? Je vindt jouw antwoord mogelijk hier.

Je ligt op een comfortabele massagemat onder een hamamdoek en eventueel een deken. Er wordt een heerlijk ruikende olie gebruikt om jouw lichaam te masseren met strijkingen en acupressuur. Tijdens de massage wordt er ontspannende muziek afgespeeld. De massage wordt in stilte gegeven. Een erotische massage behoort niet tot het assortiment. Wij lopen niet over jouw rug heen. Thaise massage is meer dan dat.

Een Thaise olie massage duurt 90 minuten en kost €89,-.

Ja! Een cadeaubon is een leuk en origineel cadeau die altijd goed is. Stuur een mailtje met jouw aanvraag voor de cadeaubon naar simone@studiovivendi.nl. Wist je dat je zelf het bedrag kan bepalen? Je kunt een hele behandeling cadeau of een gedeelte cadeau doen. Laat mij even weten of je de cadeaubon op komt halen of dat ik hem kan opsturen (en naar wie/welk adres). Bij verzending komen er €2,- verzendkosten bij.

Wij zijn twee Nederlandse massagetherapeuten, allebei geschoold met een drie jarige Hbo opleiding tot massagetherapeut. Daarnaast hebben wij allebei aanvullende diploma’s zoals Medische Basiskennis. Wij bezitten een AGB code en zijn erkend door beroepsverenigingen in ons vak. 

M. Zwang
Manager

In december 2020 was ik voor het eerst voor een behandeling bij Simone. Al jaren last van mijn schouder, geen fysio die mij kon helpen.

Na de heerlijke en stevige massage heb ik een aantal maanden geen/weinig last gehad. Simone heeft niet alleen mijn schouder, maar mijn hele lijf behandeld.

Inmiddels kom ik al drie jaar maandelijks vanuit Dordrecht naar Vivendi voor massagetherapie en ademsessies.

Een absolute aanrader voor lichaam en geest.

B. Kooijman

Vorige week heb ik een behandeling gehad bij Iepke, na al maanden last van mijn heup te hebben, heb ik hier aanzienlijk minder last van dan voorheen.

Wat een fijne behandeling was dat! En inderdaad heel ontspannend.