Studio Vivendi | De praktijk

Studio Vivendi staat voor studio van Leven. Vivendi komt uit het Latijn en betekent ‘leven’. Het is ons doel om mensen te helpen van ‘overleven’ en ‘aan’ staan, naar ontspanning, rust en energie te gaan. Om oude niet helpende patronen te doorbreken en volledig in je eigen kracht komen te staan.

De praktijk vind je centraal gelegen in Woerden, op Wipmolenlaan 1. Vlakbij de A12 en op loopafstand van de bushalte en het station. De praktijk is door Simone modern en fris ingericht. Niet druk, niet zweverig, maar wel stijlvol en rustgevend. Het is schoon, fris en stil. 

Fijne geuren, mooie muziek, een schone praktijk, de juiste temperatuur, een warme kop thee: wij zorgen dat het klaar voor je staat.

Unieke locatie in Woerden

De studio vind je in een nieuw gezondheidscentrum in Woerden, AT The Clinic, een verzamelpand met allerlei praktijken en salons. Beneden is een mooie ontvangstruimte waar je op je afspraak wacht onder het genot van een kopje barista koffie of thee. Je kunt gratis parkeren voor de deur.

Deze drie pijlers zijn de basis tijdens onze behandelingen. En dat voel je.

Iepke en Simone hebben allebei een erkende 3-jarige opleiding tot massagetherapeut afgerond en Medische Basiskennis. Wij hebben ieder onze eigen specialisatie.
Jouw veiligheid staat bij ons centraal. Hierdoor kun je beter ontspannen en werkt de behandeling dieper door.

Wij kijken naar jou als mens in zijn geheel. Je bent meer dan alleen je klacht of hulpvraag. Wij geloven en hebben ervaren dat wij jou dan nog beter kunnen helpen.

Mijn naam is Simone Burggraaf

Hi. Welkom bij Studio Vivendi. Ik ben lichaamsgericht therapeut en ademcoach.

Ik help mensen in mijn praktijk Studio Vivendi om (weer) de verbinding te voelen met hun lijf. Om spanningen los te laten, vastzittende emoties en trauma te verwerken en om energie, rust en ontspanning meer toe te laten.

Na een bewogen jeugd bewandel ik zelf dit pad. Lichaamsgerichte therapie en ademwerk hebben mij enorm geholpen om niet-helpende patronen en overtuigingen uit mijn jeugd te doorbreken. Ademwerk en lichaamsgerichte therapie zijn zo krachtig. Je kunt erover blijven praten, maar we weten het vaak wel benoemen waar we op vastlopen en wat we zouden willen. Toch zijn denken en doen twee verschillende dingen. Met adem- en lichaamswerk ga je de verandering in jezelf voelen. Dat is ontzettend krachtig. Daarom ben ik er wat mee gaan doen.

In mijn praktijk werk ik samen met Iepke. Zij verzorgt de massages.

Ik hoop je snel te ontmoeten!

simone burggraaf

De ervaringen bij Studio Vivendi

Tara van der Zon

Voordat ik bij Vivendi kwam had ik al verschillende soorten therapie gehad. Vooral gericht op praten en creatief bezig zijn en herkennen van emoties. Bij Simone word ik uitgenodigd om uit mijn hoofd te komen en mijn lichaam te laten spreken. Mijn lichaam blijkt een opslagplaats te zijn van emoties en trauma's waar mijn hoofd geen woorden of beelden (meer) voor heeft. Ik kon daardoor letterlijk bijna niet meer ademen. Onder deskundige, rustige en lieve begeleiding van Simone kan ik stukje voor stukje die oude emoties opruimen en er ruimte aan geven. Zodoende kan ik weer vrij ademen en wordt mijn lichaam gezonder.

B. Kooijman

Vorige week heb ik een behandeling gehad bij Iepke, na al maanden last van mijn heup te hebben, heb ik hier aanzienlijk minder last van dan voorheen. Wat een fijne behandeling was dat! En inderdaad heel ontspannend.

Maak een afspraak bij Studio Vivendi

Je kunt hier eenvoudig online je afspraak inplannen.

FAQs

Veelgestelde vragen over Studio Vivendi

Heb jij vragen? Je vindt jouw antwoord mogelijk hier.

Ja, zeker! Een traject werkt diepgaand en is persoonlijker dan een losse sessie. Lees hierover meer op de pagina lichaamsgerichte therapie traject.

Vertrouw daarbij op jouw gevoel. Jij kunt zelf alleen deze keuze maken.
Als je twijfelt, neem dan contact met mij op via simone@studiovivendi.nl. Dan kijken we samen wat Iepke of ik voor jou kunnen betekenen.

Ieder van ons heeft zijn specialisatie. De behandelingen bij mij en Iepke zijn er in ieder geval zo opgericht dat wij ons volledig inzetten om jou verder te helpen. Tijdens de behandeling hebben wij dan ook onze volledige aandacht bij jou.

Als we denken dat jij iets anders nodig hebt, dan zijn wij hier ook eerlijk over. 

Dat is mogelijk en hangt af van jouw zorgverzekering en jouw pakket. Je komt in aanmerking voor een gedeeltelijke vergoeding als jij aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen: massagetherapie of lichaamsgerichte psychotherapie. Kijk hiervoor op de website van jouw zorgverzekeraar. Ontspanningsmassages worden niet vergoed.

Jeannette Rijpstra

Simone is een vrouw die rust uitstraalt. Ze biedt veiligheid om mijn emoties te laten gaan. Wat ik ook fijn vindt, is dat Simone bepaalde dingen heeft meegemaakt, die ze ook benoemt in de sessies. Ik voel dan ook verbinding met haar, waardoor ze me vertrouwen wint. Simone is een fijn, warm mens. Iedere 4 weken kom ik bij haar en ik kom bijna altijd verheugd bij haar binnen. Even mijn tijd, onder haar begeleiding en ik krijg wat meer rust in mijn hoofd.

B. Kooijman

Ik kan de massagetherapie van harte aanbevelen. Thaise massagetherapie is voor mij nieuw. Ik vind het verrassend dat er over de kleding heen gemasseerd wordt. Het is een massage met yoga strekkingen en stevige druk op bepaalde punten. Simone bouwt die druk rustig op. Na een massage ervaar ik meer ruimte, energie en rust in mijn lijf. Simone is heel kalm, vriendelijk, zorgvuldig en ze luistert goed. Dit werk is haar op het lijf geschreven! Ik ben al vier keer geweest en heb binnenkort weer een afspraak staan. Ik kan haar zeker aanraden