Over studio Vivendi

Vivendi komt uit het Latijn en betekent ‘leven’. Van overleven, naar bewust en ontspannen leven. Daar staan wij bij Vivendi voor. Wij combineren coaching met lichaamswerk, ademwerk, innerlijk kind werk, opstellingen en massages. Daardoor is ons aanbod altijd op maat afgestemd op jou.

De praktijk vind je centraal gelegen in Woerden, op Wipmolenlaan 1. Vlakbij de A12 en op loopafstand van de bushalte en het station. De praktijk is door Simone modern en fris ingericht. Niet druk, niet zweverig, juist stijlvol en rustgevend. Het is schoon, fris en stil. 

studio vivendi

Lichaamswerk en massages bij studio Vivendi in Woerden

De studio vind je in een nieuw gezondheidscentrum in Woerden, AT The Clinic, een verzamelpand met allerlei praktijken en salons. Beneden is een mooie ontvangstruimte waar je op je afspraak wacht onder het genot van een kopje barista koffie of thee. Je kunt gratis parkeren voor de deur.

"Bij Vivendi versterk je de connectie met jezelf".

Hi. Welkom bij Studio Vivendi. Ik ben Simone, lichaamsgericht therapeut en ademcoach.

Ik help vrouwen in mijn praktijk om (weer) te verbinden met zichzelf. Om belemmerende patronen en overtuigingen te doorbreken, relatie dynamieken te transformeren, spanningen los te laten en vastzittende emoties en trauma te verwerken, zodat jij weer vol kunt LEVEN. 

Zelf heb ik dit proces ook doorlopen. Lichaamsgerichte therapie, opstellingen en ademwerk hebben mij enorm geholpen om niet-helpende patronen en overtuigingen uit mijn jeugd te doorbreken. Erover praten kan helpend zijn, toch is er vaak meer nodig om onderliggende overtuigingen, patronen en kindpijnen in jezelf echt te veranderen. 

In mijn praktijk werk ik samen met Iepke. Zij verzorgt de massages.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

simone burggraaf

Persoonlijk traject met ademwerk, lichaamswerk en opstellingen

Lees hier meer over een persoonlijk traject met breathwork, lichaamswerk en opstellingen. Een traject is allesomvattend, diepgaand en wordt vaak als bijzonder ervaren. Dit unieke en op jou afgestemde traject helpt je om niet helpende patronen te doorbreken, de innerlijke verbinding met jezelf te versterken, jezelf te verbinden met je lichaam, controle en perfectionisme los te laten en te gaan leven vanuit flow en ontspanning.

De ervaringen bij Studio Vivendi

Ik vond het weer een hele fijne sessie. Het zet echt dingen in beweging merk ik. Zo'n opstelling zorgt echt voor een verschuiving, in hoe ik mijn ex meer kan loslaten, en mijn kinderen als ze bij hem zijn. Ik voel me milder, ook naar mijn moeder.
Merel van Doesum
1:1 traject ademwerk, trauma release
en opstellingen
De stress release sessies bij Simone zijn precies wat ik nodig had. Een lichamelijke manier om bij mijn emoties te geraken en deze toe te kunnen laten. Praten en yoga of hardlopen leveren geen ontspanning op zoal deze sessies dat doen. Het is een reis met en door jezelf die goed doet, blijvend goed doet. Bedankt Simone
Marielle Boxsem
1:1 traject trauma release sessies
Sinds eind oktober 2022 kom ik graag naar Vivendi voor een maandelijkse ontspanningsmassage. Iepke is erg vriendelijk en heeft verstand van wat zij doet. Ook de weken tussen de massages blijf je het ontspannen gevoel vasthouden. Zeker een aanrader dus!
client
Richella Kreunig
Ontspanningsmassages
Wat is het fijn en bijzonder om door een persoonlijk traject te ervaren wat het loslaten van verdriet en angst voor positief effect heeft op je lichaam. De kundige en rustige begeleiding van Simone heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf echt heb kunnen openstellen voor het verwerken van trauma. Ik pas de tips die Simone mij gaf nog dagelijks toe, ik ben er heel blij mee.
client
Maaike de Rooij
1:1 traject met ademwerk
Vanaf januari 2022 heb ik een aantal maal bij Iepke een yoga ontspanningsmassage mogen beleven. Ik ervaar de massages bij Iepke als zeer ontspannend. Ze is professioneel en heeft een goede techniek. Er wordt naar mijn lichamelijke klacht een behandeling op aangepast. Als onderhoud boek ik nu regelmatig een ontspanningsmassage bij Iepke en merk ik dat mijn lichaam hier erg goed op reageert.
client
Saskia van Zanten
Ontspanningsmassages
Ik ben blij dat ik de sessies bij Simone heb gevolgd. In de sessies heb ik veel oud zeer kunnen loslaten. Hierdoor heb ik stappen kunnen zetten in de richting waar ik gelukkig van word. De opstellingen hebben mij ook zo veel antwoorden gegeven.
client
Dimitri Dingemans
1:1 traject trauma release, opstellingen en ademwerk

Deze drie pijlers zijn de basis tijdens onze behandelingen. En dat voel je.

Jouw veiligheid staat bij ons centraal. Hierdoor kun je beter ontspannen en werkt de behandeling of sessie dieper door.
Iepke en Simone hebben allebei een erkende 3-jarige opleiding tot massagetherapeut afgerond, Medische Basiskennis en aanvullende opleidingen. Wij hebben ieder onze eigen specialisatie.

Wij kijken naar jou als mens in zijn geheel. Je bent meer dan alleen je klacht of hulpvraag. Wij geloven en hebben ervaren dat wij jou dan nog beter kunnen helpen.

Ontdek de kracht van ademwerk bij studio Vivendi

Maak een afspraak bij Studio Vivendi

Je kunt hier eenvoudig online je afspraak inplannen.

FAQs

Veelgestelde vragen over Studio Vivendi

Heb jij vragen? Je vindt jouw antwoord mogelijk hier.

Ja, zeker! Een traject werkt diepgaand en is persoonlijker dan een losse sessie. Lees hierover meer op de pagina therapie traject.

Vertrouw daarbij op jouw gevoel. Jij kunt zelf alleen deze keuze maken.
Als je twijfelt, vul dan het contactformulier in. Dan kijken we samen wat Iepke of ik voor jou kunnen betekenen.

Ieder van ons heeft zijn specialisatie. De behandelingen bij mij en Iepke zijn er in ieder geval zo opgericht dat wij ons volledig inzetten om jou verder te helpen. Tijdens de behandeling hebben wij dan ook onze volledige aandacht bij jou.

Als we denken dat jij iets anders nodig hebt, dan zijn wij hier uiteraard eerlijk over. 

Dat is mogelijk voor massagetherapie, maar dat hangt af van jouw zorgverzekering en jouw pakket. Je komt in aanmerking voor een gedeeltelijke vergoeding als jij aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen: massagetherapie of lichaamsgerichte psychotherapie. Kijk hiervoor op de website van jouw zorgverzekeraar. Ontspanningsmassages worden niet vergoed.

Meer ervaringen bij Studio Vivendi

Iepke is een hele lieve vrouw die met veel toewijding en aandacht de massages verzorgd. Een heerlijke omgeving waarin je volledig ontspannen naar huis gaat.
client
Malou Hagoort
Ontspannings- en zwangerschapsmassages
Ik denk vaak terug aan onze sessies en gebruik de techniek, die ik bij jou heb geleerd, vaak om spanning te verminderen. Er is veel gebeurd sinds onze laatste sessie en ik denk dat ik door de sessies beslissingen heb genomen, die ik anders niet genomen zou hebben! Het heeft dus nog steeds invloed op mij. Vele malen dank.
Marieke van Wijk
1:1 traject trauma release en ademwerk