Mijn massage reis begon in Colombia, waar ik kennis maakte met Thaise massage. Ik besloot een drie-jarige hbo opleiding te gaan volgen tot massagetherapeut. Inmiddels heb ik al heel wat mensen kennis laten maken met Thaise (yoga)massage. Dit type massage is gericht op ontspanning en werkt goed om klachten te verminderen.

Daarnaast merk ik dat onze massages mensen ook helpt om hun persoonlijke ontwikkeling in beweging te zetten: ze ervaren meer ruimte in hun lijf, zijn meer in contact met zichzelf en ze voelen beter aan waar hun grenzen liggen.

Ook worden mensen zich beter bewust van wat ze nodig hebben en die kennis nemen ze weer mee in hun dagelijkse leven. Heel mooi om daar een bijdrage in te mogen leveren!

Over Iepke

Hi, ik ben Iepke Seebregts
Iepke Seebregts

Op de massagemat kom je als cliënt tot je essentie, doe je inzichten op en kun je écht geraakt worden – dat is gewoonweg magisch!

Tijdens een avontuurlijke fietsreis met mijn vriend door Colombia boekte ik in een afgelegen bergdorpje een twee uur durende Thaise massage om mijn vermoeide lijf te laten verwennen. De persoonlijke aandacht van de masseuse en de strekkingen maakten dat ik mij heel gelukkig en volledig ontspannen voelde. Het was daar op die stille plek in de Andes waar mijn wens ontsprong om dit vak in de vingers te krijgen, zodat ik andere mensen ook een dergelijke bijzondere ervaring zou kunnen geven.

Iepke Seebregts
Ik hoop je binnenkort van harte te verwelkomen voor een massage

Vanaf begin 2022 masseer ik parttime bij Vivendi en dat maakt de invulling van mijn week helemaal compleet: ik ben parttime leerkracht op een basisschool (Montessori), geef yin-yogales op een sportschool en doe af en toe een bodypaintopdracht.

 

Bewegen en buiten zijn zit mij in het bloed: ik houd van (berg)wandelen, mountainbiken, hardlopen, tennissen, buikdansen, skeeleren en schaatsen. Maar ik heb ook een rustige kant: ik houd ervan om mooie boeken te lezen, lekker te koken en te genieten van goede gesprekken en gezellige momenten met mijn partner, vrienden & vriendinnen.

Ik hoop je binnenkort van harte te verwelkomen bij Vivendi en zal mijn best doen om je net zo’n heerlijk ontspannende massage te geven als ik destijds in Colombia heb mogen ervaren!

Diploma's en certificaten

Diploma’s:
2019-2022: Massagetherapie Thai Dee
2021: Reiki 1 en 2
2023: Medische Basiskennis bij Con Amore

Verplichte jaarlijkse na- en bijscholingen via Con Amore

 

Iepke is door verschillende organisaties erkend als therapeut en heeft een AGB code.
cat vergoedbaar
GAT geschillen

Anneke

Ik wist niet dat mijn nek zo heerlijk los kon voelen", was mijn eerste reactie na een ontspanningsmassage van Iepke. Inmiddels drie keer geweest. Zo fijn! Iepke masseert met liefde en toewijding, voelt soms nog beter aan dan ikzelf welke plekken wat extra aandacht nodig hebben. Ze gebruikt verschillende technieken en weet me daardoor steeds te verrassen. Maar altijd even heerlijk en ontspannen!

Sil

Hele prettige massage. Voelde me direct op mijn gemak. Laat mezelf als fysiotherapeut niet vaak masseren omdat ik er altijd een eigen idee bij heb. Dat kan ik hier helemaal loslaten. Ga zo door!

Geen spam, beloofd!

Ontvang een inspirerende en verdiepende e-mail

Eén keer in de zoveel tijd verstuur ik een nieuwsbrief met inspiratie en oefeningen voor thuis