Massagetherapie in Woerden

Wij bieden jou een therapeutische massage die bestaat uit een unieke combinatie van strekkingen en speciale drukpunten op het lichaam. 

Door de strekkingen worden niet alleen de spieren behandeld, maar ook omliggend bindweefsel, gewrichten, botten en energiebanen.

Hierdoor verbetert je doorbloeding en nemen klachten zoals hoofdpijn of nekpijn af. Zorgvergoeding is mogelijk.

Ook bieden wij zwangerschaps- en Thaise (olie) massage aan.

De massage behandeling bestaat uit een combinatie van het beste van Oost en West:

 • Thaise acupressuur (drukpuntmassage) 
 • Klassieke Westerse (sport)massage op de spieren, botten en gewrichten
 • Bindweefsel massage
 • Strekkingen
 • Ademhalingstechnieken

Met de Thaise acupressuur gebruiken wij onze vingers, handen, onderarmen, ellebogen, knieën en voeten op zogenoemde ‘therapypoints’ en energiebanen. De acupressuur zorgt voor verlichting bij allerlei lichamelijke klachten, zoals hoofdpijn en nekpijn. 

De combinatie met strekkingen zorgt ervoor dat vastzittende spieren, pezen, banden, gewrichten en zenuwen verlost worden van spanning en stijfheid. De doorbloeding verbeterd. Met als gevolg dat er meer flexibiliteit en bewegingsruimte ontstaat in je lichaam en minder spanning.

De strekkingen compenseren jouw voorkeurslichaamshouding. Als je een beroep uitoefent waarin je lichaam veel dezelfde houding aanneemt, is deze behandeling aan te raden.

Zorgvergoeding is (deels) mogelijk.

10 gezondheidsvoordelen van onze massagetherapie

 • Je herstelt van lichamelijke en mentale klachten
 • Je lichaam krijgt de kans om terug te keren naar de oorspronkelijke en ontspannen staat 
 • Je maakt gelukshormonen aan zoals serotonine
 • Je komt uit je hoofd 
 • De flexibiliteit in je lichaam neemt toe
 • Stijfheid en spanningen verminderen aanzienlijk
 • Je herstelt van lichamelijke klachten
 • Je doorbloeding wordt gestimuleerd
 • Je doet nieuwe inzichten op over jezelf
 • Je zenuwstelsel kalmeert

Al vele mensen gingen je met succes voor.

De ervaringen met massagetherapie

I. Beck

Ik kan Vivendi van harte aanbevelen aan iedereen die (langdurige) klachten heeft. Ik heb al mijn hele leven last van vooral mijn nek. Ik ervaar rust en ruimte in mijn lijf na een bezoek.

M. Zwang
Manager

In december 2020 was ik voor het eerst voor een behandeling bij Simone. Al jaren last van mijn schouder, geen fysio die mij kon helpen.

Na de heerlijke en stevige massage heb ik een aantal maanden geen/weinig last gehad. Simone heeft niet alleen mijn schouder, maar mijn hele lijf behandeld.

Inmiddels kom ik al drie jaar maandelijks vanuit Dordrecht naar Vivendi voor massagetherapie en ademsessies.

Een absolute aanrader voor lichaam en geest.

Over Studio Vivendi

Vivendi vind je in een nieuw gezondheidscentrum. Centraal gelegen in Woerden. Vlakbij de A12 en op loopafstand van het station. De praktijk is modern ingericht, schoon en stil.

Wij hebben meer dan vijf jaar ervaring met massagetherapie

B. Kooijman

Vorige week heb ik een behandeling gehad bij Iepke, na al maanden last van mijn heup te hebben, heb ik hier aanzienlijk minder last van dan voorheen.

Wat een fijne behandeling was dat! En inderdaad heel ontspannend.

Maak een afspraak voor massagetherapie

Je kunt hier eenvoudig online je afspraak inplannen.

FAQs

Veelgestelde vragen over massagetherapie

Heb jij vragen? Je vindt het antwoord mogelijk hier.

Van te voren ontvang je een online intakeformulier, zodat de behandeling kan worden voorbereid. Tijdens het eerste consult nemen wij jouw situatie door. We brengen je klachten in kaart, zodat wij jou doelgericht kunnen behandelen.

Tijdens de behandeling lig je op een comfortabele en speciale Thaise massagemat.

Na afloop van de behandeling krijg je een gerichte inschatting over hoe veel behandelingen er nodig zijn om je verder te helpen. Vaak kun je na drie sessies al een verschil ervaren.

Je zult je na afloop van de behandeling direct meer ontspannen voelen. Hoe veel behandelingen er nodig zijn voor een blijvend resultaat, hangt af van de klacht waar je voor komt.

Een therapeutische massage duurt 90 minuten en kost €97,-.
Het eerste consult is inclusief intakegesprek. 
Een vervolg consult van 60 minuten kost €84,-. Dit zijn marktconforme prijzen.

Dat is mogelijk en hangt af van jouw zorgverzekering en jouw pakket. Je komt in aanmerking voor een gedeeltelijke vergoeding als jij aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen: massagetherapie of lichaamsgerichte psychotherapie. Kijk hiervoor op de website van jouw zorgverzekeraar.

Ja! Een traject is zinvol als je diepgaand wilt werken aan jouw thema’s met stress release, ademwerk, massage en coaching. Kijk hiervoor op de pagina van het 1:1 traject (link).

Vertrouw daarbij op jouw gevoel. Jij kunt zelf alleen deze keuze maken.
Als je twijfelt, neem dan contact met mij op via simone@studiovivendi.nl. Dan kijken we samen wat Iepke of ik voor jou kunnen betekenen.

Ieder van ons heeft zijn specialisatie. De behandelingen bij mij en Iepke zijn er in ieder geval zo opgericht dat wij ons volledig inzetten om jou verder te helpen. Tijdens de behandeling hebben wij dan ook onze volledige aandacht bij jou.

Als we denken dat jij iets anders nodig hebt, dan zijn wij hier ook eerlijk over. 

T. Karsemeijer

Manager

De behandelingen van Simone bevallen mij erg goed.

Ze kan uit je verhalen erg het probleem vaststellen en de juiste behandeling toepassen.

Na elke behandeling voel ik een grote vooruitgang.

B. Kooijman

Ik kan de massagetherapie van harte aanbevelen. Thaise massagetherapie is voor mij nieuw. Ik vind het verrassend dat er over de kleding heen gemasseerd wordt. Het is een massage met yoga strekkingen en stevige druk op bepaalde punten. Simone bouwt die druk rustig op.

Na een massage ervaar ik meer ruimte, energie en rust in mijn lijf. Simone is heel kalm, vriendelijk, zorgvuldig en ze luistert goed. Dit werk is haar op het lijf geschreven! Ik ben al vier keer geweest en heb binnenkort weer een afspraak staan. Ik kan haar zeker aanraden!